Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Όλα έτοιμα για τη βάφτιση της μικρής – Ποιά είναι η νονά;

Το όνομα αυτής…


Το ζευγάρι θα βαφτίσει την κόρη του το ερχόμενο Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου. Νονά της μικρής, που στις 3 Ιανουαρίου γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια, θα είναι η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και η Πρόεδρος του Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ” διατηρούν πολλών χρόνων φιλία και στηρίζουν ο ένας τον άλλο σε κάθε βήμα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την κα Βαρδινογιάννη να βρίσκεται στο πλευρό του τραγουδιστή σε επαγγελματικά του ξεκινήματα. Αντίστοιχα κι εκείνος δίνει το παρών σε όλες της δραστηριότητες της ίδιας αλλά και του Συλλόγου. Ο Σάκης μάλιστα είναι και αγγελιοφόρος της ΕΛΠΙΔΑΣ. Η βάφτιση της μικρής θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά. Η τελετή θα γίνει σε κλειστό κύκλο στο σπίτι της οικογένειας Βαρδινογιάννη, στην Ερμιόνη.

Ο Σάκης και η Κάτια αυτές τις επιμελούνται τις τελευταίες λεπτομέρειες έτσι ώστε να είναι όλα τέλεια για μία από τις πιο όμορφες ημέρες της 21 μηνών κορούλας τους. Η μικρή θα πάρει το όνομα Αριάδνη και το είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο τραγουδιστής σε εκδήλωση στην Κύπρο.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!