Η Ρωσίδα «Καρντάσιαν» που αρνείται ότι έχει κάνει πλαστικές!

Δείτε την 21χρονη που της λένε να χάσει κιλά και δεν θέλει


Τη λένε Anastasiya Kvitko, είναι μόλις 21 ετών και θεωρείται ως η «ρωσική απάντηση» στην Κιμ Καρντάσιαν χάρη στις καμπύλες της, με την ίδια να λέει ότι αρνείται να χάσει βάρος, παρόλο που την έχουν συμβουλεύσει να το κάνει από πρακτορεία μοντέλων.

Το νεαρό μοντέλο παρομοιάζεται με τη διάσημη τηλεπερσόνα λόγω του σωματότυπού της, δηλαδή της περιφέρειας, του στήθους και των χειλιών της. Η Ρωσίδα που τώρα ζει στο Μαϊάμι, είναι από Καλίνινγκραντ και ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο σε ηλικία 17 ετών. Το πρώτο πρακτορείο μοντέλων με το οποίο συνεργάστηκε, της συνέστησε να χάσει κιλά, αλλά η Anastasiya αρνήθηκε και είναι περήφανη για τις καμπύλες και τα προσόντα της. Μάλιστα έχει και φανατικό κοινό απαριθμώντας 2,6 εκατομμύρια followers στο Instagram όπου παρουσιάζει σε κάθε ευκαιρία τον εαυτό της σε διάφορες πόζες.

Όταν ρωτήθηκε από τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ποιο είναι το μυστικό για τη δημοφιλία της στους άνδρες, απάντησε ότι μάλλον οφείλεται στη θηλυκότητά της. «Δεν ξέρω γιατί, ξαφνικά έγινε ένα μπαμ με την Καρντάσιαν και από μόνοι τους αποφάσισαν να με συγκρίνουν με αυτήν. Όταν ήμουν 17 ετών με εντόπισε ένας διάσημος φωτογράφος, ο Anvar Norov, και μετά από αυτόν ήθελα να γίνω μοντέλο και ακολούθησα αυτόν το δρόμο. Επιπλέον πολλοί φωτογράφοι μού έγραψαν, προσφερόμενοι να με φωτογραφήσουν βλέποντας τα χαρακτηριστικά μου».

Το μοντέλο που έχει «υποκύψει» στη χρήση ενός ειδικού κορσέ για τη μέση της, θέλει όπως λέει να κάνει την καριέρα της Καρντάσιαν. «Ναι, βέβαια, δεδομένου ότι έχω πολλές προσφορές από διαφημιστικά πρακτορεία εδώ στις ΗΠΑ, η τόσο μεγάλη δημοτικότητα δεν είναι μακριά».

Όσον αφορά τις πλαστικές επεμβάσεις, η ίδια λέει ότι δεν έχει κάνει και δεν σκοπεύει να κάνει καμία, παρά τα σχόλια που λαμβάνει μέσω κοινωνικών δικτύων ότι ήδη έχει κάνει αυξητική στήθους και είναι οφθαλμοφανές. «Είμαι φυσική» λέει η ίδια και αποκαλύπτει ότι ξοδεύει πολύ χρόνο στο γυμναστήριο και ασκεί όλα τα μέρη του σώματός της ώστε να διατηρείται.

plastikes1 plastikes2 plastikes3 plastikes4 plastikes5 plastikes6



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!