Rihanna: Μία σπάνια συνάντηση δύο λαμπερών pop stars • Hit Channel


Η Beyoncé και η Rihanna συναντήθηκαν στην ίδια εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί.

Οι αστέρες συγκεντρώθηκαν στην τρίτη ετήσια διοργάνωση του «Diamond Ball» της Rihanna.

Ορισμένες από τις πιο διάσημες και αγαπημένες προσωπικότητες στον κόσμο πέρασαν μαζί μία νύχτα στη Νέα Υόρκη, σε μια προσπάθεια να χρηματοδοτήσουν τις απίστευτες φιλανθρωπικές προσπάθειες της «RiRi», όπως την υποστήριξη της εκπαίδευσης στο Μαλάουι. «Όσο περισσότερο πίνετε, τόσο περισσότερο θα εμπνέεστε να δωρίσετε χρήματα και να βοηθήσετε παιδιά σε όλο τον κόσμο», δήλωσε με χιούμορ Rihanna.

Ο κατάλογος των προσκεκλημένων διέθετε ισχυρούς ηγέτες της ποπ κουλτούρας και συμπεριελάμβανε τους Beyoncé, Jay-Z, Leonardo DiCaprio και Dave Chappelle. Ράπερ όπως οι Lil Kim, Cardi B., Future, Fabolous και Young Thug ήταν επίσης παρόντες.

Ο Kendrick Lamar εμφανίστηκε για να τραγουδήσει ζωντανά το hit «LOYALTY.» μέσα από το νέο άλμπουμ του «DAMN.». Παρόλο που η Rihanna δε ανέβηκε στη σκηνή για να τον συνοδεύσει, φαινόταν να διασκεδάζει που τον παρακολούθησε να φέρνει τη συνεργασία τους στη ζωή.

Εκπλήσσοντας, ο Barack Obama έστειλε ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα για να επαινέσει τη Rihanna για το έργο της σε όλο τον πλανήτη. «Έχεις γίνει μία ισχυρή δύναμη», δήλωσε ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. «Σε ευχαριστούμε για τη δράση σου στη φιλανθρωπία, σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας», ανέφερε.

Στην εκδήλωση διεξήχθη επίσης μία δημοπρασία, η οποία, σύμφωνα με τη «Washington Post», συγκέντρωσε το ποσό των 840.000 δολαρίων. Ο συνολικός αριθμός των δωρεών προς το ίδρυμα «Clara Lionel Foundation» της Rihanna ανήλθε στα πέντε εκατομμύρια δολάρια.

Ένα ακόμη από τα αξιοσημείωτα της βραδιάς ήταν η σπάνια στιγμή της συνάντησης της Rihanna με την Beyoncé. Οι δύο λαμπερές pop stars φωτογραφήθηκαν μάλιστα μαζί. Δεδομένου ότι η «RiRi είναι άνθρωπος όπως άλλοι, πραγματοποίησε  ό,τι θα έκανε ήταν αρκετά τυχερός για να τραβήξει μία φωτογραφία μαζί με την Beyoncé: Τη δημοσίευσε στο Instagram και έκανε μία μικρή προσθήκη. Πρόσθεσε ένα… στέμμα πάνω από το κεφάλι της «Queen B».

Δείτε επίσης:
Η φιλανθρωπία της Rihanna στους μαθητές του Μαλάουι

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!