Ρέθυμνο: Κατέγραφε γυναίκες σε τουαλέτες με κρυφές κάμερες

Ο 35χρονος παραδέχτηκε τα όσα έκανε και ζήτησε συγγνώμηαπό τους δικαστές…


Με δύο χρόνια φυλάκιση με 3ετή αναστολή καταδικάσθηκε ένας 35χρονος που είχε τοποθετήσει κάμερες σε καφετέριες και νυκτερινά κέντρα του Ρεθύμνου, συλλέγοντας βίντεο με γυναίκες κυρίως, την ώρα που έκαναν την ανάγκη τους. Η υπόθεση είχε απασχολήσει την κοινωνία του Ρεθύμνου το 2012 όταν είχε αποκαλυφθεί η δράση του νεαρού.

Στον 35χρονο Ρεθυμνιώτη αναγνωρίσθηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας. Καταδικάσθηκε για το πλημμέλημα της καταγραφής τρίτων χωρίς τη συναίνεσή τους, ενώ αθωώθηκε καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία για τη διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορούμενου στάθηκαν στην ειλικρινή μεταμέλεια του πελάτης τους και αναφέρθηκαν στην ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που του έγινε στην οποία εμφανίσθηκε να αντιμετωπίζει πρόβλημα «σεξουαλικής παρέκκλισης με την ηδονοβλεψία».

Επισήμαναν ότι ο εντολέας τους ακολούθησε για δυόμισι χρόνια ψυχιατρική αγωγή, με φαρμακευτικά βοηθήματα και ότι σήμερα έχει σε μεγάλο βαθμό αντιμετωπίσει την ασθένειά του. Αναφορικά με την κατηγορία περί παιδικής πορνογραφίας, σημείωσαν πως στον τεράστιο όγκο πορνογραφικού υλικού που του βρέθηκε μόνο ένα βίντεο είχε περιεχόμενο παιδικής πορνογραφίας το οποίο είχε κατεβάσει κατά λάθος και χωρίς να το αντιληφθεί ο εντολέας τους.

Πηγή: goodnet.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!