Ραχήλ Μακρή: Η καυστική απάντησή της στα επικριτικά σχόλια για την φωτογράφισή της

Στην θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε λίγη ώρα μετά την κυκλοφορία του «You» που πόζαρε, η Ραχήλ Μακρή δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει.


Τα αρνητικά σχόλια βροχή για την βουλευτή που όπως αποδεικνύεται όμως δεν την έκαναν να χαλάσει την ζαχαρένια της. Στην εκπομπή «Μία» απάντησε σε όλους αυτούς που βάλθηκαν εναντίον της.

«Ελπίζω να γράφουν το ονοματεπώνυμο μου σωστά, όλα τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθώς αποτελούν διαφήμιση.

Ό,τι και να κάνω θα προκαλέσει γενικά. Αν χορεύω χορούς στην εκλογική μου περιφέρεια με τους κατοίκους του χωριού και χορεύω δημοτικά, παραδοσιακά τραγούδια, γίνεται θέμα και λένε διάφορα. Λυπάμαι δεν μπορώ να απολογούμαι για ό,τι κάνω. Ούτε νομίζω ότι ενόχλησα κάποιον ή τον πείραξα, ούτε έχει σχέση με την πολιτική όλο αυτό το πράγμα. Όπως είδατε όλες οι ερωτήσεις γυρίζουν γύρω από την προσωπική μου ζωή και τις σχέσεις μου» δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενώ για το τέλος της συνέντευξής της άφησε το καλύτερο: «Είναι λίγο ενοχλητικό ας πούμε αν κάνουν τέτοιου είδους σχόλια, ούτε αν δεν έκανα εγώ τη φωτογράφιση θα «ξεπεινούσε» ο κόσμος, ούτε από εμένα εξαρτάται ότι δεν πεινάει ο κόσμος. Αυτά είναι λαϊκισμός».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!