Πρωτοεμφανιζόμενος manager o Jim Varounis, δηλώνει ραδιοφωνικός σταθμός!

Γιατί το αξίζει!


Ο ParadiseGRadio αφοσίωσε λίγο χρόνο στη σελίδα τους στο Facebook, για να χαρακτηρίσει τον Jim Varouni, ως πρωτοεμφανιζόμενο manager STAR! Jim Varounis. Ο νεότερος music manager στην Ελλάδα. Ο πιο ‘θετικός music manager’ που ανέδειξε ο διαγωνισμός της Amita Motion το 2012, για το συγκρότημα Vegas.

O Jim Varounis σε ηλικία 17 ετών, ξεκινά να χτίζει για χόμπι μιά αγγλική ενημερωτική ιστοσελίδα για την Lady Gaga, εφόσον σε ηλικία 16 κιόλας ετών, ήταν ήδη κάτοχος Master στη Microsoft, με άψογες γνώσεις πληροφορικής. Ένα χρόνο μετά, η ίδια η Lady Gaga και το επίσημο διαδικτυακό δυναμικό της, τον αναγνωρίζουν τον Jim, ως επίσημο διαδικτυακό τους συνεργάτη και γίνεται ιδιοκτήτης του http://dreamofgaga.com/, με εκατομμύριο χτυπήματα έως και σήμερα.

Ένα χρόνο μετά ξεκινά συνεργασία με τους Vegas και αποτελεί μέλος του management team τους στα social media μέχρι και το 2016! Ταυτόχρονα την ίδια χρονιά, ξεκινά συνεργασία με τον νικητή του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, Στέλιο Λεγάκη, συμβάλλοντας σημαντικά στην καριέρα του, στα πρώτα του βήματα.

Μετά ακολουθούν άλλες εξωτερικές συνεργασίες όπως αυτή με την Καλομοίρα, REC, Μαλού, STAN, KINGS και άλλους, εφόσον αποτελεί συντονιστής αγαπημένων μουσικών events!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!