Το προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια λουκ της Μίντλετον

Μαθήματα στιλ παρέδωσε για μια ακόμη φορά η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον.

Μαθήματα στιλ παρέδωσε για μια ακόμη φορά η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον.


Από το απόγευμα του Σαββάτου, μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα δυο παιδιά τους βρίσκονται στον Καναδά, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης.

 

Τα μαθήματα στιλ από την δούκισσα του Κέιμπριτζ άρχισαν να… παραδίδονται με το που προσγειώθηκε το αεροπλάνο και άρχισε να κατεβαίνει τα σκαλιά παρέα με τον πρίγκιπα και τα δυο παιδιά τους.

Για άλλη μια φορά είχε προσέξει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, από την καρφίτσα μέχρι το χρώμα του φορέματος και το καπέλο της.

Η Μίντλετον επέλεξε ένα μπλε ρουά, στενό, μίντι φόρεμα Jenny Packman, με vintage πινελιές.

Γιατί επέλεξε αυτή την απόχρωση του μπλε; Γιατί αυτό είναι ένα από τα χρώματα που κυριαρχούν στη σημαία της καναδικής επαρχίας της Βικτόριας ή αλλιώς Βρετανικής Κολομβίας.

Μάλιστα, είχε φροντίσει να ντύσει τα παιδιά της σε πλήρη αρμονία με εκείνη. Ο μικρός πρίγκιπας φορούσε πουλόβερ ακριβώς της ίδιας απόχρωσης, ενώ η μικρή πριγκίπισσα ένα λευκό φόρεμα με λεπτομέρειες στην απόχρωση του φουστανιού της μαμάς της. Το ίδιο χρώμα είχαν τα παπούτσια και το κοκαλάκι της μικρής.

Το Sylvia Fletcher for Lock & Company καπέλο της, ιδίου χρώματος με το φόρεμα, ήταν και αυτό ειδική παραγγελία, φτιαγμένο για την περίσταση: γεμάτο από τη μια πλευρά από κομμάτια υφάσματος σε σχήμα φύλλου σφενδάμου, του συμβόλου της καναδικής σημαίας.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ τίμησε τη χώρα που επισκέπτεται και με τα κοσμήματά της, φορώντας την καρφίτσα (γεμάτη διαμάντια) σε σχήμα σφενδάμου της βασίλισσας. Το σύνολο της Μίντλετον συμπλήρωνε ένα ζευγάρι σουέτ nude γόβες  Gianvito Rossi ‘Gianvito 105’ (675 δολάρια).

Την οικογένεια του Γουίλιαμ υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο Καναδός πρωθυπουργός Τζαστίν Τρουντό, με την σύζυγό του.

Για πολλούς μάλιστα, αυτό το ταξίδι αναμένεται να εξελιχθεί σε… αναμέτρηση στιλ μεταξύ των κυριών, της Κέιτ Μίντλετον και της Σόφι Γκρεγκόρ. Και η τελευταία, όπως και η πρώτη έχουν στιλ που αντιγράφεται και προκαλεί φαινόμενα όπως το περίφημο «Kate effect» (ό,τι φοράει η Κέιτ Μίντλετον απλά ξεπουλάει).

Και από την πρώτη  αναμέτρηση των κυριών φάνηκε ότι η… μάχη θα είναι δύσκολη. Και η Γκρεγκόρ είχε διαλέξει ένα φόρεμα σε μπλε απόχρωση, σε παρόμοια γραμμή, με ένα εντυπωσιακό καπέλο που αναβάθμιζε κατά πολύ το στιλ της.

Κατά τα λοιπά, με εξαίρεση τον νυσταγμένο πρίγκιπα Τζορτζ που αρνιόταν πεισματικά να δώσει το χέρι του στον Τζαστίν Τρουντό, η υποδοχή της… βασιλικής αποστολής κύλησε ομαλά και χωρίς απρόοπτα. Για μια ακόμη φορά ο τρίτος διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Τζορτζ, έκλεψε τις εντυπώσεις με τις απίστευτες εκφράσεις του, ενώ πιο ήρεμη έμοιαζε η μικρή Σάρλοτ, στην μόλις τρίτη δημόσια εμφάνισή της.

 

Thank you to the @RCAF_ARC who flew the family safely to Victoria. pic.twitter.com/2wEhjaqNCd

— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) September 24, 2016

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!