Ποδοσφαιριστής , Μοντέλο και… πατέρας | Δείτε τον Έλληνα Μπέκαμ!

Ποιος είναι ο Έλληνας που μαγεύει εντός και εκτός γηπέδων;


Eίναι ποδοσφαιριστής, μοντέλο και πατέρας και δεν έχει διστάσει να φωτογραφηθεί γυμνός για γνωστό περιοδικό. Ο Σωτήρης Λαμάι παραμένει ένα από τα ισχυρά ονόματα της Ρόδου και δεν είναι τυχαίο το προσωνύμιο «Κολοσσός».

 κατάλογος

Το πέρασμα του από το modeling γρήγορο όμως κατάφερε να αναστατώσει με τις προκλητικές φωτογραφήσεις του αλλά και με τους καλοσχηματισμένο του σώμα. Είναι δύσκολο να εισαι 1,90 και να περνάς απαρατήρητος μέσα στο γήπεδο.

 κατάλογος

Oι επιχειρηματίες τον εμπιστεύονται με κλειστά μάτια και εκείνος ανταποδίδει την εμπιστοσύνη του υπογράφοντας την επιτυχία του καλοκαιριού ως ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο PR στο νησί των Ιπποτών!

 κατάλογος

Οι σέξι φωτογραφίσεις του έχουν δημοσιευθεί στα μεγαλύτερα ΜΜΕ και ο χώρος της μόδας είναι πλέον μονόδρομος για εκείνον. Άλλωστε τον βοηθούν οι αναλογίες του αλλά και το σώμα του που σίγουρα για τον ανδρικό πληθυσμό είναι αξιοζήλευτο.

 κατάλογος

Ο Σωτήρης Λαμαι δεν έχει διστάσει να πει το ναι και σε γυμνές φωτογραφίσεις που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!Ο ποδοσφαιριστής που χάρισε χρυσές στιγμές στα γήπεδα επέστρεψε στην Ρόδο και έχει φέρει αναταραχή στο Elli Restaurant Beach Bar At Rhodes, Jasper και Βarratres



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!