Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ήμουν έγκυος και πήγα να πνιγώ [βίντεο]

Αποκαλυπτική όσο ποτέ η γνωστή ηθοποιός.


Ήταν τον περασμένο Ιούνιο όταν η Πηνελόπη είχε βρεθεί καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και συζητούσαν για τη σχέση της με τον Φώτη Μπερνάρντο. Μετά από 5 μήνες η ηθοποιός βρέθηκε εντελώς διαφορετική στο πλατό.

Φυσικά λόγω της εγκυμοσύνης. Αυτό που δεν ξέραμε και μας αποκάλυψε η Πηνελόπη σήμερα είναι ότι τον Ιούνιο, μιλούσαν με την Ελένη εκτός κάμερας και η παρουσιάστρια της είχε δώσει κάποιες συμβουλές για το πως να βοηθήσει την διαδικασία της σύλληψης. Η ηθοποιός τις ακολούθησε κατά γράμμα και βρέθηκε στην εκπομπή γιατί ήθελε να το πει πρώτα στην παρουσιάστρια, μιας και είχε την δική της συμβολή.

Η Πηνελόπη εξομολογήθηκε ότι όταν ανακάλυψαν με τον σύντροφο της πως είναι έγκυος, βρίσκονταν για διακοπές. Και οι συνηθισμένες διακοπές δύο τόσο extreme τύπων δεν θα μπορούσαν να μην περιλαμβάνουν extreme sports. Ακόμα η Πηνελόπη δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος και αποκάλυψε ότι παραλίγο να πνιγεί.

Όσο για το πως έμαθαν το χαρμόσυνο και πως το κοινοποίησαν στους συγγενείς τους, η Πηνελόπη είπε: «Πήραμε δύο τεστ, κάναμε το πρώτο και το αποτέλεσμα ήταν τόσο γρήγορα. Συνήθως δεν είναι. Και του λέω “Φώτη εδώ έχουμε θέμα”. Και μου λέει “καλά καλά θα κάνουμε κι άλλο”. Ο Φώτης δεν ενθουσιάζεται τόσο, εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ, ήταν κι ο Τσίπρας που ανακοίνωνε το δημοψήφισμα. Την άλλη μέρα το πρωί το σιγουρέψαμε με το δεύτερο και κάναμε ένα skype με τους γονείς μου και του έλεγε ο Φώτης τώρα που θα γίνεις παππούς και δεν το κατάλαβε. Η μαμά μου το αντιλήφθηκε και μετά άρχισαν τα…».

Τέλος, η ηθοποιός είπε ότι περιμένει κορίτσι.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!