Ποιές θεατρικές παραστάσεις θα δούμε απο τη νέα σεζόν;

Ποιες παραστάσεις αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα;

Ποιες παραστάσεις αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα;


Κλασικά έργα, μεγάλες παραγωγές και μουσικά αφιέρωματα θα σηκώσουν αυλαία, την επόμενη χειμερινή σεζόν.  Η εταιρεία παραγωγών «Θεατρικές Σκηνές» παρουσιάζει τα θεάματα που θα μας κρατήσουν συντροφιά το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2016.

«Επικίνδυνες Σχέσεις»
Το αριστούργημα του Σοντερλο ντε Λακλο με τον σπουδαίο Γιώργο Κιμουλη
στον τριπλό ρόλο του σκηνοθέτη, πρωταγωνιστή και μεταφραστή του έργου. Δίπλα του, η Εβελίνα Παπούλια, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Μάρα Δαρμουσλή καθώς επίσης και η Μάρω Κοντού.

Από τον Οκτώβριο στην κεντρική σκηνή του θεάτρου ‘Αλμα

( Β Σκηνή)

«Σίρλευ Βαλεντάιν» του Willy Russel με την Ελενη Καστανη στον ρόλο της ζωής της, όπως έχει εξομολογηθεί. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Πέμη Ζούνη και τη μετάφραση ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Στο θέατρο Άλμα.

Δεκέμβριος
Στο θέατρο «Πάνθεον»  αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το έργο του Μπέρναρντ Σώ  «Πυγμαλίων-  Ωραία μου κυρία», η μεγάλη θεατρική παραγωγή του χειμώνα, στην οποία θα συναντηθούν αγαπημένοι πρωταγωνιστές.

Πρωταγωνιστουν:
Δήμητρα Ματσούκα, Κώστας Κόκλας, Παύλος Χαϊκάλης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Ορέστης Τζιόβας, Ησαΐας Ματιάμπα, Χριστίνα Θεοδωροπούλου και η Μάρθα Βούρτση.

Μεταφραση – Σκηνοθεσία: Αλεξανδρος Ρηγας
Σκηνικα: Μανολης Παντελιδακης
Κοστουμια: Απόλλωνας Παπαθεοχάρης.
Η παράσταση θα παρουσιαστεί την άνοιξη και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Τον Φεβρουάριο
Το θέατρο «Παλλάς» θα φιλοξενήσει την μουσικη παράσταση – αφιέρωμα για την ζωή και τα τραγούδια της Τζένης Βάνου , σε παραγωγή των «θεατρικών σκηνών» και σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο η Φωτεινή Δάρρα μαζί με εναν μεγάλο θίασο από αξιόλογους τραγουδιστές – ηθοποιούς. Αξίζει να σημειωθεί οτι η Φωτεινή έχει τραγουδήσει χιλιάδες φορές , αλλά και δισκογραφήσει, μεγάλες επιτυχίες της Τζένη Βάνου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!