Ποια είναι η πραγματική σταρ της οικογένειας Kardashian;!

Η Kim Kardashian είναι σίγουρα η πιο δημοφιλής, ή τουλάχιστον η πιο γνωστή απ’ όλες.


Οι μικρότερες, Kylie και Kendall Jenner, έχουν το δικό τους fan base, αλλά και δρόμο μπροστά τους μέχρι να αγγίξουν τη φήμη της μεγάλης τους αδελφής. H Khloe και η Kourtney έχουν – κυρίως- απασχολήσει τα Media με την προσωπική τους ζωή. Η μαμά Kris Jenner προτιμά το παρασκήνιο, ο αδελφός Rob έχει αποχωρίσει οικειοθελώς από τα φώτα της δημοσιότητας, και η Caitlyn Jenner διαθέτει από φέτος το δικό της reality show.

Το μεγάλο ενδιαφέρον, όμως, έχει κερδίσει η (πολύ) μικρότερη της παρέας, κι αυτή δεν είναι άλλη από τη 2,5 ετών κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West, τη North.

H μαμά της, ήδη από μωρό, την έπαιρνε μαζί της παντού, ενώ η παρουσία της στην πρώτη σειρά μεγάλων fashion show συχνά σημαδεύτηκε από… κλάματα που «έγραψαν» πρωτοσέλιδα. Η North, όμως, μεγάλωσε και σταμάτησε να ενοχλείται από την πολυκοσμία και τα φλας που συγκέντρωνε η παρουσία των γονιών της, και στην πρόσφατη εμφάνισή της στο fashion show του West έγινε το πρόσωπό της βραδιάς: ντυμένη με τις δημιουργίες του, σε πλήρη αρμονία με το στιλ των υπολοίπων μελών της οικογένειας, η North χόρευε στους ρυθμούς των τραγουδιών του μπαμπά της και πήρε τα μυαλά όλων. Αν προσθέσει κανείς το γεγονός ότι είναι μια πανέξυπνη φατσούλα και πολύ όμορφο κοριτσάκι, κάτι μας λέει ότι στο μέλλον η οικογένεια Kardashian θα έχει πολλά να περιμένει απ’ αυτή!

North-1-836x1024

via



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!