Πέθανε από εγκεφαλικό στα 34 η Katie May – Θρήνος για το “κουνελάκι” και “βασίλισσα” του Snapchat

Το γνωστό μοντέλο υπέστη εγκεφαλικό και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση από τη Δευτέρα.


Σοκ προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 34χρονου μοντέλου και αστεριού των social media Katie May. Το γνωστό μοντέλο υπέστη εγκεφαλικό και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση από τη Δευτέρα.

Το εγκεφαλικό προκλήθηκε, σύμφωνα με το TMZ, από μπλοκαρισμένη αρτηρία στην καρωτίδα και τελικά η Katie May έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Παρέμενε σε κρίσιμη κατάσταση και τελικά την έβγαλαν από το μηχάνημα υποστήριξης ζωής ενώ γύρω της βρίσκονταν όλα της τα αγαπημένα πρόσωπα. Πρόσφατα είχε έντονους πόνους στον αυχένα και ζήτησε θεραπεία.

“Ελπίζω όλοι να έχουν μια υπέροχη Δευτέρα! Έχει πολύ αέρα σήμερα στο Λος Άντζελες” ήταν το τελευταίο της μήνυμα. Η Katie May αφήνει πίσω την 7χρονη κορούλα της Mia, με την οικογένειά της να έχει ανοίξει μια σελίδα gofundme για να την υποστηρίξει.

Είχε κάνει αισθησιακές φωτογραφίσεις για το Playby, το Sports Illustrated και πολλά άλλα περιοδικά και ιστοσελίδες, ενώ είχε αποκτήσει τον τίτλο “βασίλισσα του Snapchat”, ξεχωρίζοντας με την παρουσία της στα social media, καθώς είχε εκατομμύρια followers στους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!