Παράταση στο Ραντεβού ή Ακύρωση με τον ΕΟΠΥΥ; Η Νένα Χρονοπούλου δεν θα το αφήσει έτσι

Εύχομαι η αναβολή αυτή να είναι για το καλό των παιδιών, γιατί τους οφείλουμε τα καλύτερα, μιας και δε διάλεξαν αυτά τη μοίρα τους.


Τελικά φίλοι μου το περιβόητο ραντεβού στις 26 του μήνα, δηλαδή σήμερα… ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !!
Κάποιοι το λένε παράταση… Εγώ το λέω “κερδίζω χρόνο” όπως επίσης… “Πού θα πάει, σε ένα μήνα θα το έχουν ξεχάσει”…
Εύχομαι να κάνω λάθος…

Άλλωστε ένας μήνας περνάει γρήγορα, όλοι πάλι εδώ θα είμαστε…
Σας ευχαριστώ για τα χιλιάδες μηνύματά σας, για την αγάπη σας, για τη στήριξή σας και για τη συμβολή σας σ’ αυτό το δύσκολο και άνισο αγώνα των Παιδιών μας… Χωρίς εσάς τίποτα δε θα είχε ακουστεί… ΤΙΠΟΤΑ ! ! ! Να το θυμάστε γιατί εγώ δε θα το ξεχάσω ΠΟΤΕ !

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ  ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ…

Όταν είπε ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, ότι μας περιμένει όλους με νέες προτάσεις στις 26-1-2017, και πως το γραφείο του είναι ανοιχτό για όλους, ήμουν σίγουρη πως για κάποιο λόγο αυτό το ραντεβού δε θα γινόταν. -«Πάμε στοίχημα πως δε θα μας δεχτεί;» είπα στην Τατιάνα… Ενώ βρισκόμουν ζωντανά στην εκπομπή της.

-«Θα σας δεχτεί» απάντησε εκείνη και συνέχισε «Θα είμαστε και εμείς εκεί»…Κάτι μου λέει πως έπρεπε να είχα στοιχηματίσει!

Η Τατιάνα ήταν έτοιμη έως και εχθές το βράδυ που δέχτηκα τηλεφώνημα από τον Τηλεοπτικό Σταθμό Έψιλον όπως και από άλλα κανάλια για να σταθούν στο πλάι των Γονέων και να καλύψουν τηλεοπτικά τις εξελίξεις που αφορούν τα παιδιά μας.

Και ενώ τα τηλέφωνα και τα μηνύματα έπαιρναν κυριολεκτικά «φωτιά» όλα τα άλλαξε η επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ.

Εύχομαι η αναβολή αυτή να είναι για το καλό των παιδιών, γιατί τους οφείλουμε τα καλύτερα, μιας και δε διάλεξαν αυτά τη μοίρα τους.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!