Παρασκήνιο: Όταν η Στάη αποθεώνει τον Τάκη Ζαχαράτο

Τι είχε δηλώσει ο Showman; «Έχει μοναδική λάμψη, διαθέτει τη μαεστρία να λέει τις ειδήσεις χωρίς να χάνει ούτε λεπτό τη φυσική της κομψότητα και ενώ κουβαλάει τα balls που δεν έχουν χίλιοι άνδρες, είναι συγχρόνως θηλυκή και σέξι».


Είναι αποδεδειγμένα η ισχυρή κυρία των ειδήσεων. Και αυτό που την κάνει να διαφέρει είναι το γεγονός ότι καμιά δεν μοιάζει σαν εκείνη. Δεν υπάρχει, δεν έχει βγει κάποιος κλώνος της ή κάποια που να την μιμείται στον τρόπο παρουσίασης.  Αυτό από μόνο του συνιστά αντικείμενο παρατήρησης και έρευνας από τον Τάκη Ζαχαράτο.

Κι επειδή η Έλλη είναι ακομπλεξάριστη και καθόλου κομπλεξική στην σελίδα της το παρακάτω κείμενο:  «Ο Τάκης Ζαχαράτος, ο μοναδικός στο είδος του καλλιτέχνης με το πολύπλευρο ταλέντο να μεταμορφώνεται σε διάφορους ρόλους, στη νέα του δουλειά ‘’αναβαθμίζει’’, όπως λέει ο ίδιος, τον ρόλο του σε Έλλη Στάη.

Ο Τάκης Ζαχαράτος, θα εμφανίζεται από την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου στο «Έναστρον», μαζί με τον Βασίλη Καρρά και τον Στέλιο Ρόκκο. Κατά τη διάρκεια του σόου, παίρνει μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη από τον Στέλιο Ρόκκο, μεταμφιεσμένος σε Ελλη Στάη.  Για την επιλογή του να μεταμορφωθεί σε Ελλη Στάη δήλωσε: «Η Έλλη είναι η απόλυτη έμπνευση, έχει έντονη δυναμική προσωπικότητα που σπανίζει στις μέρες μας. Σε μια εποχή όπου όλοι είναι αντίγραφα και φωτοτυπίες άλλων, το αυθεντικό σπανίζει». 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώνεται σε Έλλη Στάη, αφού έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν ότι της έχει ιδιαίτερη αδυναμία και έχει δηλώσει απροκάλυπτα ερωτευμένος μαζί της.

Τι είχε δηλώσει ο Showman;   «Έχει μοναδική λάμψη, διαθέτει τη μαεστρία να λέει τις ειδήσεις χωρίς να χάνει ούτε λεπτό τη φυσική της κομψότητα και ενώ κουβαλάει τα balls που δεν έχουν χίλιοι άνδρες, είναι συγχρόνως θηλυκή και σέξι».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!