Παρασκήνιο: Όλα όσα πραγματικά συνέβησαν… και όλα όσα γνωστή τραγουδίστρια θέλει να κρύψει

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα που αφορούν γνωστή τραγουδίστρια. Τα δημοσιεύματα αφορούν ένα πρόσωπο του στενού οικογενειακού της κύκλου…


Για όλα υπάρχει Θεία Δίκη… κάτι που μερικοί άνθρωποι ξεχνάνε. Σε όλες τις πράξεις που κάνουμε… πληρώνουμε και το τίμημα που αναλογεί. Εδώ θα διαβάσετε την πραγματική αλήθεια… αυτή δηλαδή, που άλλοι νομίζουν πως μπορούν να κρύψουν.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα που αφορούν γνωστή τραγουδίστρια. Τα δημοσιεύματα αφορούν ένα πρόσωπο του στενού οικογενειακού της κύκλου. Είναι γεγονότα και καταστάσεις που αν βγουν στη φόρα θα την «κάψουν» κυριολεκτικά. Δικαιώνονται κάποιοι άνθρωποι τελικά! Η πολύ γνωστή τραγουδίστρια που απασχολεί αρκετά τα media τον τελευταίο καιρό… και φυσικά όχι με τη δουλειά της, αλλά με τα προσωπικά της… προσπαθεί να καταχωνιάσει γεγονότα στο ντουλάπι με την σκέψη, πως, θα μείνουν εκεί.

Όσο για το τι έκανε η τραγουδίστρια; Άσκησε βέτο και απαγόρευσε να υπάρχουν σχέσεις του ανθρώπου του στενού οικογενειακού της κύκλου, να έχει σχέσεις και παρτίδες με ένα άτομο που ανήκει άμεσα στην οικογένεια του (από την οικογένεια του πατέρα του) αλλά και στη μητέρα του. Φυσικά, χρησιμοποίησε τα Μεγάλα Μέσα.

Καλή μου… πρέπει να ξέρεις πως, τώρα, μπορεί να είναι ανήμπορος να αντιδράσει. Όμως, να είσαι σίγουρη πως όταν μπορέσει να το κάνει θα συμβούν κοσμοϊστορικά γεγονότα.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!