Πάολα: «Έτυχε αυτή την εποχή να είμαι εγώ το πιο συζητημένο γυναικείο όνομα. Το 2012 ήταν άλλη, το 2011 άλλη…»

Η Πάολα τα τελευταία χρόνια… έχει γίνει μία από τις πιο περιζήτητες τραγουδίστριες στο ελληνικό τραγούδι. Οι επιτυχίες της, είναι γνωστές…


Η Πάολα τα τελευταία χρόνια… έχει γίνει μία από τις πιο περιζήτητες τραγουδίστριες στο ελληνικό τραγούδι. Οι επιτυχίες της, είναι γνωστές… και φυσικά, η ίδια, συνεχίζει ακάθεκτη.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό ΟΚ, η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε:
«Έχουν κάνει και άλλοι επιτυχία σε αυτόν τον χώρο και σε οποιοδήποτε χώρο. Μεγάλη επιτυχία, μικρή, μέτρια…». Η δημοσιογράφος της λέει, πως, ίσως είναι το πιο συζητημένο γυναικείο όνομα στο ελληνικό τραγούδι και η ίδια απαντάει: «Έτυχε αυτή την εποχή να είμαι εγώ. Το 2012 ήταν άλλη, το 2011 άλλη…Έτσι πάνε αυτά.»

Δηλώνει χαρακτηριστικά και συνεχίζει, απατώντας στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν ανησυχεί. Η ίδια δηλώνει:
«Για ποιο πράγμα; Μήπως χαθεί όλο αυτό; Αντε καλέ. Αυτά είναι βλακείες. Εγώ αγαπώ αυτό που κάνω και μου φτάνει. Δηλαδή ποιον να ανταγωνιστώ; Τους υπόλοιπους;».

Καταλήγοντας, μιλάει και για τον εαυτό της..:
«Τον εαυτό μου τον ανταγωνίζομαι σε οτιδήποτε, όχι μόνο στο τραγούδι. Αν είναι δυνατόν, να ξυπνάω και να κοιμάμαι με αυτό τον φόβο, αν θα τελειώσει κάποια στιγμή. Φυσικά και θα τελειώσει, θα πρέπει να είμαι ηλίθια να νομίζω ότι θα κρατήσει για πάντα αυτό. Την επιτυχία την έχω δει στη ζωή μου, δεν είναι απαραίτητο να είναι στη δουλειά μου. Έχω βραβευτεί από τους φίλους μου, από τους γονείς μου… Δεν με νοιάζει. Αυτό που κάνω το κάνω γιατί έτσι έπρεπε να γίνει. Δεν είπα, ξαφνικά, θα γίνω τραγουδίστρια. Ήταν φορτωμένο πάνω μου όλο αυτό.»



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!