Παντελής Παντελίδης: Δύναμη ψυχής για την μικρή Βασιλική από τον τραγουδιστή της καρδιάς της

O Παντελής Παντελίδης πραγματοποίησε την ευχή της μικρής Βασιλικής στα Γιαννιτσά! Δύο ώρες στο πλαί της μικρής του θαυμάστριας που με δύναμη ψυχής αντιμετωπίζει το πρόβλημα υγείας της!


Ο Οργανισμός Make – Α- Wish ( Κάνε μια ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις ευχές από μικρά παιδάκια 3-18 ετών που έχουν σοβαρές ασθένειες και θέλουν έστω λίγο να χαμογελάσουν. Έτσι έγινε και με την περίπτωση του Παντελή Παντελίδη που μαζί πήγαμε σε ένα χωριό ΄2 χιλιόμετρα έξω από τα Γιαννιτσά και γνωρίσαμε ένα απίστευτο πλάσμα με ενέργεια, τσαχπινιά και δύναμη. …

O Παντελής Παντελίδης πραγματοποίησε την ευχή της μικρής Βασιλικής στα Γιαννιτσά! Δύο ώρες στο πλάι της μικρής του θαυμάστριας που με δύναμη ψυχής αντιμετωπίζει το πρόβλημα υγείας της! Ο οργανισμός Make A Wish ( Κάνε μια ευχή Ελλάδος)  μεσολάβησε και επικοινώνησε με τον καλλιτέχνη ο οποίος έκανε πράξη την επιθυμία της 9χρονης Βασιλικής και δέχτηκε με χαρά αυτή την πρόσκληση! Μάλιστα ο Παντελής δώρισε και την κιθάρα στην Βασιλικούλα όπου συνοδευόταν απο την οικογένειά της σε ενα πολύ ωραίο χωριό των Γιαννιτσών!!

Εθελοντές/Volunteers: Σαρρίδου Τζένη, Χαλκιά Κάλλη

Χορηγοί/Sponsors: Aegean, The Met, ταβέρνα Πανδαισία (Πλαγιάρι-Γιαννιτσών), ζαχαροπλαστείο Χατζηφωτίου, ανθοπωλείο Γκέντζος

Λίγα στοιχεία γι αυτό τον οργανισμό

MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας Φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που πραγματοποιεί ευχές παιδιών ηλικίας 3-18 ετών, που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, όπως είναι ο καρκίνος, οι καρδιοπάθειες, η μυϊκή δυστροφία και το AIDS κ.α. ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, δύναμη & ελπίδα. Δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 1996 και από τότε μέχρι σήμερα έχει εκπληρώσει περισσότερα από 1.280 παιδικά όνειρα, με την βοήθεια των 650 και πλέον εθελοντών.

Ο σκοπός μας

Να πραγματοποιούμε κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερες ευχές παιδιών, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν, ακόμη και να αλλάξει η κλινική τους εικόνα! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του, με ένα σκοπό: Να γεμίσει δύναμη, Να πιστέψει στη ζωή και Να την ξανακερδίσει!

Πόροι

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) δε λαμβάνει καμία χρηματική υποστήριξη από το κράτος ή από άλλα κονδύλια. Όλα τα παιδικά όνειρα πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο με την οικονομική βοήθεια χορηγών και με χρήματα που συγκεντρώνονται από δωρεές, από προγράμματα (όπως είναι το Αστέρι της Ευχής) και από τις διάφορες εκδηλώσεις ή παζάρια που διοργανώνουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

 Η Δύναμη μίας Ευχής

 

Η εκπλήρωση μιας ευχής δε φέρνει σε ένα άρρωστο παιδί μόνο χαρά και παροδική ξεγνοιασιά. Έχει τη δύναμη να ανατρέψει ακόμα και την κλινική του εικόνα!

Από μία πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκαν τα κάτωθι:

Το 78% από τους γονείς, δήλωσαν ότι βελτιώθηκε η υγεία του παιδιού τους πρακτικά, ενώ το 95% δήλωσε ότι ενδυναμώθηκε η πίστη του για ζωή

Το 98% από τους γονείς θεωρούν τις αναμνήσεις αξέχαστες και μαγικές για μια ζωή και ότι μετά την ευχή  η ελπίδα και η θετική σκέψη άγγιξε το 95% των οικογενειών!

 Ευχές  

Οι ευχές που πραγματοποιεί ο Οργανισμός διακρίνονται σε 5 κατηγορίες:

Θέλω να αποκτήσω (πχ. ένα δωμάτιο, ένα ποδήλατο, το σπίτι της Barbie κ.α.)

Θέλω να γνωρίσω (πχ. τον Αϊ Βασίλη, τον SUPERMAN, κάποιον διάσημο κ.α.)

Θέλω να πάω (πχ. στη Σαντορίνη, στην Κρήτη κ.α.)

Θέλω να ζήσω μια εμπειρία (πχ. να κολυμπήσω με δελφίνια κ.α.)

Θέλω να γίνω (πχ. μοντέλο, πυροσβέστης, SuperMario, κ.α.)

 

πηγή: newspristol.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!