Paloma Faith – The Architect, ακούστε εδώ το νέο δίσκο • Hit Channel


Welcome back Paloma Faith! Το τελευταίο άλμπουμ της «The Architect» είναι πραγματικά ένας σπουδαίος δίσκος

Με μια μικρή καθυστέρηση, μιας και κυκλοφόρησε την Παρασκευή, σας προσκαλούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ακούσετε το νέο άλμπουμ της Paloma Faith, «The Architect».

Μια από τις πιο ξεχωριστές, κομψές και περιζήτητες φωνές της παγκόσμιας μουσικής, η Βρετανίδα τραγουδίστρια επέστρεψε περίπου τρία χρόνια τη κυκλοφορία του τρίτου της άλμπουμ, «Perfect Contradiction». Μέσα σε αυτό το διάστημα έγινε μαμά, τον περασμένο Δεκέμβριο για την ακρίβεια, πράγμα που την έκανε να δει τον κόσμο με διαφορετική ματιά και να ξανασκεφτεί τις προτεραιότητες της ζωής. Αυτή η ωρίμανση, αν μπορούμε να την ονομάσουμε έτσι , ενέπνευσε το «The Architect».

… ένας δίσκος κοινωνικής παρατήρησης. Ήμουν σίγουρη ότι δεν ήθελα να γράψω για την αγάπη, ήθελα να κοιτάξω πέρα από τον εαυτό μου, γι ‘αυτό κατευθύνομαι προς την πολιτική από την άποψη των κοινή ανθρώπων, προσπαθώντας να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι υποφέρουν. Είναι μια διαφορετική άποψη της κοινωνικοπολιτικής πραγματικότητας στην οποία είμαι. Ήθελα να γράψω κάτι πιο σύγχρονο. Σε προηγούμενα άλμπουμ ενδιαφερόμουν περισσότερο για το παρελθόν, αλλά τώρα θέλω να αλλάξω τα πράγματα για ένα καλύτερο μέλλον. Είναι ένας γάμος μεταξύ στο παλιό και το νέο.

Η καθολικότητα των θεμάτων που καλύπτονται στα τραγούδια γίνεται αντιληπτή τραγούδι με τραγούδι, για μια ακουστική εμπειρία που σε παρασέρνει ολοκληρωτικά χάρη σε μια σειρά χαρακτηριστικών που σε κερδίζουν: το στυλ, η επική μουσική και οι πολυάσχολοι στίχοι.

Όπως εξηγεί η Paloma σε μια πρόσφατη συνέντευξη της:

…σε αυτά τα τραγούδια μιλάω για την ανθρωπιά, την καλοσύνη, τη συμπόνια, την συμπάθεια, αλλά με την εμφάνιση μιας κοινής γυναίκας που παρατηρεί απλώς την πραγματικότητα και σημειώνει αυτό που είναι προφανές, ότι στον σημερινό κόσμο η ηθική έχει χάσει μεγάλο μέρος της αξίας της

Αν σας άρεσαν τα πρώτα signles, «CryBaby» και «Guilty», δεν μπορείτε παρά να εκτιμήσετε το υπόλοιπο άλμπουμ. Εκπληκτικό το title track, κόσμημα που ανοίγει το άλμπουμ μετά από ένα εισαγωγικό κομμάτι που απαγγέλλεται από τον Samuel L. Jackson. Ένα άλλο μαργαριτάρι είναι το ντουέτο με τον John Legend, «I’ll Be Gentle», ενώ δεν πάνε πίσω και τα «Surrender» και «Warrior». Πραγματικά ένα συναρπαστικό και πολύτιμο άλμπουμ, με κάθε έννοια.

Paloma Faith – The Architect

Η Deluxe έκδοση περιέχει 19 τραγούδια.

Το ακούσατε; Ποια ή γνώμη σας;

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!