Η ομάδα του ΑΝΤ1 πίσω και μπροστά από τα καλλιστεία ”Star Ελληνική Ομορφιά”

Είναι μια ομάδα που πιστέψτε με θα κάνει την διαφορά στα καλλιστεία.


Ο ΑΝΤ1 είχε καταφέρει τόσα χρόνια να μας  ξεναγεί στους Διαγωνισμούς Ομορφιάς που ανέδειξαν τις ομορφότερες Eλληνίδες των τελευταίων χρόνων.

Η ομάδα αυτή που έκανε τα πάντα για να είναι ο διαγωνισμός αυτός αξιοπρεπής αλλά πάνω απο όλα λαμπερός είναι η ομάδα του Νίκου Μπάμπαλη και Μεγακλή Βιντιάδη και σας παρουσιάζουμε σε μια φωτογραφία μετά από πολλές ώρες δουλειάς και εξάντλησης !!!

Είναι μια ομάδα που πιστέψτε με θα κάνει την διαφορά στα καλλιστεία.

Μπαίνουν ενεργά στα πράγματα και αλλάζουν τα δεδομένα της ομορφιάς!! Εκείνος πολλά χρόνια οργανωτής, ξέρει καλά την οργάνωση και το χει Νίκος Μπάμπαλης  … Εκείνη εστεμμένη χρόνων με μεγάλη καριέρα και πολλά όμορφα πράγματα να την θυμίζουν πάντα ως Κυρία των Καλλιστείων …Σύλβια Αντώναρου …  Εκείνος ο μεγαλύτερος δάσκαλος στην σκηνοθεσία και ίσως ο μόνος που ξέρει καλά το κομμάτι Γυναίκα και ομορφιά …Μεγακλής Βιντιάδης !!!

Ο συνδυασμός τους απλά ο καλύτερος … Καταλάβατε τι έρχεται με τους τρεις τους να ενώνουν τις δυνάμεις τους και να επαναφέρουν τα καλλιστεία στην καλύτερη τους μορφή !! Μείνετε συντονισμένοι γιατί Μόλις άρχισαν !!! 

Μαζί τους σε αυτή την ομάδα είναι ο εξαιρετικός σκηνοθέτης  Ζώης Θανάσης– ο μοναδικός στο είδος του και 25 χρόνια στέλεχος του ΑΝΤ1  Διονύσης Δημητρακόπουλος!!! Όταν η ομάδα πετάει και είναι ιδιαίτερα στημένη και οργανωτικά τα λόγια είναι περιττά !!

Φυσικά μην ξεχνάμε πως αυτή η ομάδα με διάλεξε για την κεντρική παρουσίαστρια και τους ευχαριστώ πολύ μέσα απο την καρδιά μου !!! 

 

Ήταν αρχές της δεκαετίας του ’90 και ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 αναλαμβάνει την οργάνωση και την τηλεοπτική μετάδοση των ελληνικών καλλιστείων ομορφιάς. Ενός θεσμού που είχε πάρει την… κάτω βόλτα, είχε δεχθεί την «έξωση» από την κρατική τηλεόραση και έμοιαζε να παραπαίει.Κάπου εκεί ο ΑΝΤ1 εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που είχε μπροστά του και άμεσα έδειξε ότι ήξερε πώς να κερδίσει την παρτίδα. Με το… καλημέρα ανέθεσε τα ηνία της σκηνοθετικής επιμέλειας του διαγωνισμού σε έναν άνθρωπο που γνώριζε πολύ καλά την ελληνική τηλεόραση.

Ο Μεγακλής Βιντιάδης κλήθηκε να δώσει… ζωή και πάλι στο θεσμό, που σιγοέσβηνε. Και εκείνος το έπραξε στο ακέραιο. Τα καλλιστεία γνώρισαν στιγμές μεγάλης δόξας, όμως τα τελευταία χρόνια η διοργάνωση έχει πάρει και πάλι την… κάτω βόλτα. «Αυτό θέλουμε να το αλλάξουμε», αποκαλύπτει ο Μεγακλής Βιντιάδης  και πιστεύει οτι θα το καταφέρει  με τον διοργανωτή του διαγωνισμού «Star Ελληνική Ομορφιά» Νίκο Μπάμπαλη τις επόμενες κινήσεις τους.

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!