Όλγα Τρέμη: “Η επιστροφή μου στο Mega ήταν μια προσωπική δικαίωση”

Μιλά για πρώτη φορά για την επιστροφή της στο δελτίο ειδήσεων.


Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε το περασμένο καλοκαίρι η Όλγα Τρέμη το τηλεοπτικό κοινό του δελτίου ειδήσεων του Mega. Ωστόσο, επανήλθε και πάλι στην ίδια θέση, λίγο πριν τις Εθνικές εκλογές.

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις στης μίλησε για την επιστροφή της στο «δεύτερο σπίτι» της-όπως το χαρακτηρίζει, το παρασκήνιο της αποχώρησής της, αλλά και την έλευση του Νίκου Ευαγγελάτου στο δελτίο.

Για την επιστροφή της, δήλωσε στην Real Life: «Ναι ήταν μια προσωπική δικαίωση για μένα η επιστροφή μου στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου. Τι έγινε; Αυτό που είδε όλος ο κόσμος. Εγώ, ύστερα από εννιά χρόνια, παραιτήθηκα γιατί αισθάνθηκα ότι το κανάλι θέλει να κάνει μια ανανέωση-πράγμα απολύτως εύκολο και θεμιτό- και επανήλθα… Αυτό».

Σχετικά με το παρασκήνιο της αποχώρησής της από το Mega: «Την απόφαση την πήρα εγώ. Μόνη μου. Αξιολόγησα τα δεδομένα, ενδεχομένως να είχε φτάσει η στιγμή της αλλαγής. Για μένα, βέβαια, δεν νομίζω ότι έφταιγα που το δελτίο δεν πήγαινε όσο καλά ήθελαν, αλλά πάντα μία παραίτηση διευκολύνει. Αν με θεωρούσα υπεύθυνη δεν θα γυρνούσα. Τότε πήρα μια ψυχρή επαγγελματική απόφαση. Αλλά στη δικαίωση δεν λέει κανείς όχι», επεσήμανε και πρόσθεσε: «Περίμενα αξιοποίηση σε άλλη θέση. Δεν μου προτάθηκε κάτι, ανεξάρτητα από το τι λεγόταν και καταλήξαμε στο απόλυτα απροσδόκητο. Να γίνει κάτι παγκοσμίως πρωτότυπο-έχει γίνει μόνο μία φορά στην Αμερική-να επιστρέψω στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας».

Όσο για το γιατί δεν έγινε διευθύντρια ειδήσεων είπε: «Γιατί να γίνω; Δεν έγινα ούτε… Μις Υφήλιος! Όχι, οι στόχοι μου ήταν άλλοι. Ψαχνόμουν στο χώρο των εφημερίδων ή το διαδίκτυο. Ξαφνικά ανακάλυψα ότι εκεί έχει πολύ ενδιαφέρον. Νόμιζα ότι δεν υπάρχει για μένα τηλεοπτική δραστηριότητα. Αλλά με έναν τρόπο, αυτή η αλλαγή έγινε μέσα στο Mega. Μπορεί να κάνω το ίδιο πράγμα, αλλά όλα είναι πολύ διαφορετικά. Και δική μου διαφορετική προσέγγιση. Με έναν τρόπο, η ανανέωση έγινε μέσα από το ίδιο αντικείμενο και από τον ίδιο ρόλο» και μίλησε για την έλευση του Νίκου Eυαγγελάτου: «Δεν έχουμε δέσει ακόμα. Η οικειότητα δεν υπάρχει ακόμα. Άμα δέσουμε ως ομάδα θα γίνει πιο διαδραστικό. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα ζητούμενα. Θα έρθει με το χρόνο…».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη μέχρι τώρα αποτίμηση της νέας προσπάθειας; «Αισθάνομαι ότι κάνω μια δουλειά. Θέλω να την κάνω καλά. Μπεν Χουρ δεν είμαι ούτε θα με βαλσαμώσουν. Μακάρι να βρεθούν νέοι άνθρωποι. Έως τώρα δεν υπάρχουν. Και να πεις ότι δεν δόθηκαν ευκαιρίες. Δόθηκαν…Έκλεισα όμορφα τον κύκλο το καλοκαίρι, γιατί δεν με νοιάζει να βγαίνω στο γυαλί.  Και πάντως αυτός που σκέφτηκε να με επαναφέρει πρέπει να έχει καλπάζουσα φαντασία. Γιατί εδώ δεν είναι που λέμε η ζωή κάνει κύκλους, είναι ότι έγινε η κατάσταση τουμπιγιόν. Είμαι όμως αισιόδοξη. Όλα θα πάνε καλά».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!