Oι 5 απαράβατοι κανόνες για την πρώτη φορά

Ήρθε η μεγάλη μέρα, το έχεις κλείσει αλλα το θέμα είναι τι πρέπει να προσέξεις στο πρώτο ραντεβού!


Βέβαια πάντα υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες που πρέπει να έχεις κατά νου,αν θέλεις να του μείνεις αξέχαστη-και φυσικά να υπάρξει και δεύτερο-.

1.Μην πεις ούτε ένα ψέμα. Μπορεί να μην τα ελέγχεις μερικές φορές και μπορεί να θέλεις να του μείνεις τόσο αξέχαστη που να ‘’φουσκώνεις’’ λίγο τα πράγματα αλλά μην πεις ψέματα. Δεν χρειάζεται άλλωστε να είναι ουτοπικός ο κόσμος σου αφού όλοι έχουμε καλές και κακές στιγμές. Το σημαντικό είναι να νιώθεις καλά με σένα, να είσαι ο εαυτό σου και να χαίρεσαι γι’αυτό.

2.Μην μιλάς συνέχεια για τα επαγγελματικά σου. Το ξέρουμε πως η δουλειά είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή σου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να μιλάς όλη την ώρα για εκείνη. Απάντα σε ότι σε ρωτήσει εκείνος και στη συνέχεια περάστε σε ερωτήσεις γενικού τύπου!

3.Εξέφρασε την γνώμη σου με επιχειρήματα. Όπως και να έχει το πρώτο ραντεβού έχει αρκετό ‘’μπλα μπλα’’. Aν σου αρέσει πολύ, τότε μην τον κοιτάς στα μάτια και κάνεις πως τον ακούς ενώ σκέφτεσαι τα γνωστά ερωτήματα –θα με φιλήσει, του αρέσω, έχω καθαρή αναπνοή-. Άκουσέ τον προσεκτικά και πες την δική σου άποψη όποια και αν είναι αυτή. Έτσι θα φανείς συνειδητοποιημένη και με αυτοπεποίθηση.

4.Πρόσεξε τις λέξεις που χρησιμοποιείς.Λέξεις του τύπου ‘’ίσως , μπορεί’’ δείχνουν έλλειψη πάθους και δεν το προτιμούν οι άντρες. Ενώ σε αντίθεση εκφράσεις του τύπου ‘’καταλαβαίνεις τι εννοώ’’ ή ερωτήσεις όπως ‘’Συμφωνείς; Έτσι δεν είναι τα πράγματα; Τι πιστεύεις εσύ’’; θα σε κάνουν να φανείς πιο δυναμική αι διαλακτική.

5.Μην σκέφτεσαι το μετά. Κακά τα ψέματα, δεν βρισκόμαστε το 1960 ώστε να αποκλείουμε εξ αρχής το σεξ από το πρώτο ραντεβού. Αν το πάθος είναι αμοιβαίο τότε γιατί να μην εκδηλωθεί φυσιολογικά; Το θέμα είναι πως νιώθεις εσύ και πως πιστεύεις πως θα σε αντιμετωπίσει ο άλλος μετά από αυτό. Αλλά μην πιστεύεις πως όλοι έχουν τις ίδιες αντιλήψεις για το σεξ στο πρώτο ραντεβού!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!