Ο Βασίλης Καρράς στον Πάνο Κιάμο!

Ένα ακόμη διήμερο με τον Πάνο Κιάμο στο Politia live Clubbing ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο!


Σε ένα κατάμεστο μαγαζί ο Πάνος Κιάμος υποδέχτηκε για ακόμη ένα Παρασκευοσάββατο τους χιλιάδες θαυμαστές του και φρόντισε με τις ατέλειωτες επιτυχίες του να διασκεδάσουν και να γεμίσουν μπαταρίες. Το έναυσμα δόθηκε με την νέα του επιτυχία «Δυο μάτια μπλε» ενώ ατέλειωτα χειροκροτήματα και πανέρια λουλουδιών τον συνόδευαν σε κάθε ερμηνεία!

Τον αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη Πάνο Κιάμο επέλεξε για την διασκέδαση του το βράδυ της Παρασκευής και ο καταξιωμένος καλλιτέχνης Βασίλης Καρράς και οι θαμώνες του Politia live clubbing είχαν την ευκαιρία να τον απολαύσουν να τραγουδά μιας και δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση του οικοδεσπότη.

Το Politia Live Clubbing προτίμησαν επίσης για την διασκέδαση τους ο ιδιαίτερα ταλαντούχος Stan, ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό του Πάνου Κιάμου στο Club 22 από τα τέλη Νοεμβρίου, ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, ο Βο, οι Master Tempo, ο Διονύσης Μακρής καθώς και πολλά γνωστά πρόσωπα του επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης.

Μια ακόμη ωραία στιγμή ήταν η παρουσία του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Politia live clubbing όπου επέλεξε τον Πάνο Κιάμο και τα τραγούδια του για να διασκεδάσει σε μια από τις σπάνιες εξόδους του!

Στο πλευρό του Πάνου Κιάμου βρίσκεται η πάντα γοητευτική Αγγελική Ηλιάδη που με τα τραγούδια και το λίκνισμά της παρασέρνει ακόμη και τον πιο απαιτητικό θαμώνα αλλά και οι Vegas, το συγκρότημα με την πιο έντονη σκηνική παρουσία.

Ο Πάνος Κιάμος και η εκρηκτική παρέα του μας κλείνουν ραντεβού στο Politia Live Clubbing κάθε Παρασκευή & Σάββατο για περιορισμένες εμφανίσεις… Μην τους χάσετε!!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!