Ο Τζόνι Ντεπ έβγαλε ανακοίνωση 4 σειρών για το διαζύγιο με την Άμπερ Χερντ

«Δεν θα απαντήσω στα αισχρά κουτσομπολιά»


Ο Τζόνι Ντεπ έσπασε τη σιωπή του για τον χωρισμό του με την επί 15 μήνες σύζυγό του Άμπερ Χερντ μέσω της γραπτής δήλωσης του εκπροσώπου του.

Ο εκπρόσωπος του 52χρονου αναφέρει πως ο Ντεπ ελπίζει ότι «ο σύντομος αυτός γάμος θα λυθεί πολύ γρήγορα», καθώς με την 30χρονη επίσης ηθοποιό εν διαστάσει σύζυγό του υπάρχουν «αγεφύρωτες διαφορές».

Την ίδια ώρα, υπογραμμίζεται πως ο διάσημος ηθοποιός περνά δύσκολες ώρες εξαιτίας και του χαμού της 81χρονης μητέρα του.

Συγκεκριμένα, η δήλωση αναφέρει:

Δεδομένου της σύντομης διάρκειας αυτού του γάμου και της πολύ πρόσφατης και τραγικής απώλειας της μητέρας του, ο Τζόνι δεν θα απαντήσει σε καμία από αυτές τις αισχρές και ψευδείς ιστορίες, κουτσομπολιά, παραπληροφόρηση και ψέματα για την προσωπική του ζωή. Ας ελπίσουμε ότι η διάλυση αυτού του σύντομου γάμου θα γίνει γρήγορα.

Υπενθυμίζεται πως η είδηση του χωρισμού έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου το ζευγάρι εμφανίστηκε σε ένα χλευαστικό βίντεο για την αυστραλιανή κυβέρνηση, λίγο μετά την επιβολή προστίμου 1.000 δολαρίων στη Χερντ, επειδή έβαλε παράνομα στη χώρα τα σκυλιά της Pistol και Boo.

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, την αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η 30χρονη ηθοποιός. Το ζευγάρι δεν απέκτησε παιδιά. Ο Ντεπ έχει δύο παιδιά από την πολύχρονη σχέση του με τη Γαλλίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια Βανέσα Παραντί.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!