Ο ”Τρελός” τώρα άρχισε να γράφει ιστορία…

Ένας ρόλος, που αφυπνίζει συνειδήσεις, ξυπνάει μνήμες και δημιουργεί ιδιαίτερα έντονα συναισθήματα στο κοινό.


Μια συγκλονιστική εμφάνιση του αγαπημένου Δημήτρη Γιώτη σε ένα ρόλο που ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Η αλήθεια είναι πως κάποιος μπορεί να δει τον εαυτό του σε όλο αυτό που παρουσιάζει ο ηθοποιός με εξαιρετική ερμηνεία και σαγηνευτικό τρόπο.

Ένας ρόλος, που αφυπνίζει συνειδήσεις, ξυπνάει μνήμες και δημιουργεί ιδιαίτερα έντονα συναισθήματα στο κοινό.

Η μοναξιά του ουρλιάζει!
Τόσο σημερινό και τόσο απειλητικά επικίνδυνο!

Σήμερα που ο άνθρωπος ζει μόνος του, πράττει μόνος του, διεκδικεί μόνος του, είναι επιτακτική ανάγκη να τονιστεί αυτή η τάση, που τον οδηγεί να κλείνεται ολοένα στον εαυτό του.

img_4626

Η πορεία στα σκοτεινά μονοπάτια της ψυχής του Ποπρίστσιν, η μάχη με τους προσωπικούς του δαίμονες μέχρι την «ελευθερία» του μυαλού, το «πέταγμα» της ύπαρξης για το Ανώτερο Εγώ του!

Όπως στη ζωή, το γέλιο μπερδεύεται με το δάκρυ και το δάκρυ με τη χαρά της ζωής.
Μια κωμωδία βαθειά συναισθηματική με ένα φινάλε συγκινησιακό και απρόσμενο…

“Έναν άνθρωπο μωρέ!! Αυτό χρειάζομαι έναν άνθρωπο. Να δω και να μιλήσω μ’ έναν άνθρωπο…. άντρα ή γυναίκα δεν έχει σημασία. Μ’ έναν άνθρωπο…..”.

img_4875

img_4931

”Το Ημερολόγιο ενός Τρελλού” του Νικολάι Γκόγκολ είναι φάρος, σταθμός στην παγκόσμια δραματουργία. Είναι απ’ τα σημαντικότερα έργα που προσπαθούν να ψυχογραφήσουν τα άδυτα της ανθρώπινης ψυχής.

Καταπιάνεται με δύο κόσμους διαφορετικούς, παράλληλους, που όταν τέμνονται η σύγκρουση είναι εκρηκτική. Το άσπρο και το μαύρο, το καλό και το κακό. Προσπαθεί να ανακαλύψει την λεπτή τεντωμένη γραμμή μεταξύ φανταστικού και πραγματικού. Λογικής και παράνοιας…

img_4958 img_4986

Η πορεία στα σκοτεινά μονοπάτια της ψυχής του Ποπρίστσιν, η μάχη με τους προσωπικούς του δαίμονες μέχρι την «ελευθερία» του μυαλού, το «πέταγμα» της ύπαρξης για το Ανώτερο Εγώ του.

Ένας δύσκολος ρόλος που μας δίνει κάτι παραπάνω από όλο αυτό που ακόμα και εμείς οι ίδιοι μπορούμε να φανταστούμε για τον εαυτό μας!!

Ο Δημήτρης Γιώτης ξεπερνάει τα όρια, την φαντασία, την δημιουργία, την τρέλα, την αλήθεια. Βλέπεις μέσα στα μάτια του την δύναμη του τρελού του μοναδικού ανθρώπου που τα βάζει με όλους δίνοντας αυτό που όλοι μας αναζητάμε στην ψυχή μας

img_4657

Εξαιρετική Ερμηνεία .. Εξαιρετική σκηνική παρουσία .. Εξαιρετικό ταλέντο με μορφή ενός ανθρώπου που ξέρει πολύ καλά να στο μεταδίδει ..Μου άφησε μόνο καλές εντυπώσεις με άγγιξε τόσο πολύ που πραγματικά έφυγα από ψυχοθεραπεία. Ήταν σαν να κουβέντιαζα με εμένα, με τον εαυτό μου για την ζωή μου .. όλοι άλλωστε έχουμε μια δόση τρέλας μαζί μας

Ο Δημήτρης Γιώτης μας έδειξε πώς να την βγάλουμε καθαρή με το μυαλό μας, όταν αυτό φτάνει στα όρια … της μοναδικής τρέλας που δημιουργεί ο ίδιος μας ο εαυτός !! 

Στην Επίσημη πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο θέατρο Eliart ήταν όλοι εκεί οι φίλοι του απο τον χώρο καθώς και πολλές παρουσίες που αγαπούν και εκτιμούν τον Δημήτρη ως καλλιτέχνη και ως άνθρωπο.

img_5044

Ο φακός του www.bizznews.gr ήταν εκεί και είδε την Βάνα  Μπάρμπα, τον Λάκη Γαβαλά, η Νταίζη Σεμπεκοπούλου, η Πέγκυ Σταθακοπούλου, την Μιρέλλα Παπαοικονόμου, η Βάνα Ραμπότα, η Νατάσα Ράγιου  η Έμυ Λιβανίου καιπολλοί άλλοι.

img_4550

Η Μιρέλα Παπαοικονόμου με τον Δημήτρη Γιώτη 

img_5079

img_5089

Νατάσσα Ράγιου – Άννα Τσιάλτα 

img_4505

Η Επιτυχία φάνηκε στο χειροκρότημα …. Η αγάπη φάνηκε στο χειροκρότημα … Το ταλέντο φάνηκε στο χειροκρότημα .. Όλα φαίνονται στο Χειροκρότημα …. Και για σένα φίλε μου το χειροκρότημα ήταν μεγάλο και το Άξιζες !!! 

img_4809

Φωτογραφίες για το σάιτ απο τον Γιάννη Γκογκόπουλο !!! 

Σοφία Βόσσου με τον σύντροφο της 

img_4523

img_4558

img_4570



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!