Ο Στράτος Τζώρτζογλου με άρωμα Ελλάδας στα κοσμήματα του

Ο Στράτος, ωστόσο, μέσα στις μαζεμένες αλλαγές στη ζωή του, βρήκε και έναν ακόμα τρόπο να εκφράσει τη δημιουργικότητα και την έμπνευσή του.


Την πρώτη συλλογή κοσμημάτων του «F-Stratos» παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα  ο Στράτος Τζώρτζογλου, που τα τελευταία χρόνια ζει στις ΗΠΑ.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ξάφνιασε τους πάντες αποκαλύπτοντας μέσα από τα social media ένα ακόμη ταλέντο του.

image (1)

Η πρώτη του συλλογή κοσμημάτων αποτελείται από κομμάτια για άντρες και γυναίκες κατασκευασμένα από μοντέρνα υλικά και πολύτιμους λίθους με άρωμα Ελλάδας.
artemis engagement_of_hera_and_Zeus_white
«Κοσμήματα που θυμίζουν Ελλάδα, κοσμήματα τόσο έντονα δυναμικά όσο και η απλότητα του design τους» αναφέρει ο Στράτος στη σελίδα του στο facebook.
Ο Στράτος, ωστόσο, μέσα στις μαζεμένες αλλαγές στη ζωή του, βρήκε και έναν ακόμα τρόπο να εκφράσει τη δημιουργικότητα και την έμπνευσή του.
Σχεδίασε μια σειρά 12+1 κοσμημάτων, την F-Stratos. Για κάθε κόσμημα εμπνέεται από έναν ελληνικό μύθο ή ύμνο. Τα κοσμήματά του, όπως λέει, συμβολίζουν τα θαμμένα μυστικά που πρέπει να βγάλουμε στο φως. Τελικά, ο ηθοποιός έχει μάθει να επανεφευρίσκει τον εαυτό του.
fates medea_w
Η σειρά κοσμημάτων του Στράτου Τζώρτζογλου, F-Stratos, διατίθεται από το site www.f-stratos.com, καθώς και από τα κοσμηματοπωλεία Magenta Metamorphosis στο Σύνταγμα και Eleni Marneri Gallery στο Κολωνάκι
F-STRATOS-1024x298
Οι τιμές των κοσμημάτων ξεκινούν από τα 150 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 280.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!