Ο πιο τολμηρός Έλληνας  promoter Γιάννης Παγανιάς έρχεται για να κατακτήσει την Αθήνα

Ο πιο τολμηρός Έλληνας promoter Γιάννης Παγανιάς ο Αγρινιώτης όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του έρχεται για να κατακτήσει την Αθήνα αφού ότι και να κάνει συζητιέται παντού!


Ο πιο τολμηρός Έλληνας promoter  Γιάννης Παγανιάς ο Αγρινιώτης όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του έρχεται για να κατακτήσει την Αθήνα αφού ότι και να κάνει συζητιέται παντού!

Τελευταία τον βλέπουμε να τα βάζει ακόμα και με την Μέρκελ, καυτηριάζοντας τα πάντα χωρίς να διστάζει πουθενά. Φωτογραφήθηκε σε ρόλο joker με τέσσερις catwomen Ladies, προκαλώντας  πανικό σε όλα όσα οι άνθρωποι θέλουν να δουν πολιτικά και κοινωνικά θέματα με ένα δικό του μαγικό τρόπο!!

Στην προσπάθεια του αυτή δεν έλειπαν από δίπλα του οι συνεργάτες του που χωρίς αυτούς δεν θ γινόταν τόσο εξαιρετική δουλειά και δεν είναι άλλοι από τους Κρίστυ Τουμαζάνι, performer  στο Styling ο Πανταζώνας Χρήστος, στα κοσμήματα ο μοναδικός Στρατής Βογιατζής και στο Make up artist η Ελένη Χριστοδούλου. Σε όλο αυτό μαζί του η  Ατζέντης του Χριστίνα Απεργιώτη

Οι  απίστευτες φωτογραφίες είναι του Danny Koumniotis

Ο Γιάννης γεννήθηκε στο Αγρίνιο αλλά τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα και καταφέρνει να είναι πρώτος σε όλα. Στις  επιχειρήσεις   που έχει κάνει αλλά και το ξεχωριστό του ταλέντο να πρωταγωνιστεί εκεί που άλλοι δεν μπορούν.

Συμμετέχει ως ηθοποιός σε διάφορα σήριαλ όπως στο  Μάλιστα Σέφ, στους Συμμαθητές , Στο καλό γλυκεία μου συμπεθέρα, και με μόνιμη συμμετοχή στο Έλα στην θέση μου,  υποδύονται έναν εκ των δύο μπράβων του Μάκη Ζούβα..

Συνεχίζει να κάνει την διαφορά και εμείς θα είμαστε εδώ να τον παρακολουθούμε

Γιάννη μου το νου σου ….



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!