Ο παράδεισος βρίσκεται στην Εύβοια και εμείς τον ανακαλύψαμε

Ένα ξενοδοχείο για λίγους θα μπορούσε να πει κάποιος , αλλά η πραγματικότητα λέει άλλα. Ένα υπέροχο μέρος φτιαγμένο με πολύ μεράκι και γούστο δίνοντας σε όποιον το επισκεφτεί μια ενέργεια αξέχαστη.


Είναι ένας μικρός παράδεισος και είναι στα Νέα Στύρα στην Εύβοια.

Saint George στην παραλία Νέων Στυρών Καρυστίας Ν.Εύβοιας.

Ένα ξενοδοχείο για λίγους θα μπορούσε να πει κάποιος , αλλά η πραγματικότητα λέει άλλα. Ένα υπέροχο μέρος φτιαγμένο με πολύ μεράκι και γούστο δίνοντας σε όποιον το επισκεφτεί μια ενέργεια αξέχαστη.

1

Δωμάτια με θέα το πράσινο και ένα προσωπικό που είναι πάντα στην διάθεση σου, να σε εξυπηρέτηση με το χαμόγελο ..κάτι που λείπει από τις μέρες που διανύουμε.

Επιλεγμένο περιβάλλον, καταπράσινο τοπίο, επιπλωμένα διαμερίσματα με φινέτσα και γούστο.

2

Αξίζει να το επισκεφτείτε και νιώσετε καλύτερα κάνοντας τις διακοπές σας σε ένα παράδεισο φτιαγμένο από ανθρώπους με αγάπη.

3

Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην σχολιάσω το γεγονός ότι αυτό το ξενοδοχείο ανήκει στην Οικογένεια του αγαπημένου μου φίλου Θάνου Τζάνη. Ναι του τραγουδιστή … (για όσους μπερδευτήκατε).

14092433635727 saint-george-hotel (2)

Μάλιστα ο Θάνος στα ρεπό του από το μαγαζί που βρίσκεται όλο το καλοκαίρι και σημειώνει μεγάλη επιτυχία, στο Premiera Live Με Θέμη Αδαμαντίδη και Αλέκο Ζαζόπουλο, φεύγει και πηγαίνει στο ξενοδοχείο, όπου και δουλεύει.

Ενημερώνεται για τα πάντα προσπαθώντας με όλους τους τρόπους και ο ίδιος να κάνει το καλύτερο δυνατό για την οικογενειακή αυτή επιχείρηση.

Αυτό θα πει σωστή ανατροφή αλλά πάνω από όλα άνθρωπος με ήθος και αξιοπρέπεια.

3 (1)

1100

Άνθρωποι που έχουν φιλοξενηθεί στο συγκρότημα έχουν να πουν τα καλύτερα για την υπέροχη φιλοξενία καθώς και τους χώρους του ξενοδοχείου όπου από φέτος απέκτησε την δική του πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων όπου τα κοκτείλς σε αυτήν και οι βουτιές είναι πραγματικά μαγικές. (δείτε υλικό φωτογραφιών που εξασφαλίσαμε)

739d19fa02385fb0bc9eb6cb1aaafb7c 2982 saint-george-hotel (2) saint-george-hotel (4)

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε μπορείτε να επισκεφτείτε το σάιτ 

www.sgh.gr

Kαι στα τηλέφωνα –  22240 – 41810

Καθώς και στην σελίδα του ξενοδοχείου στο facebook – Saint George Hotel – Εύβοια

saint-george-hotel

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!