Ο Όμιλος Νίκη Εκδοτική έχει όραμα και στόχους που πραγματοποιούνται

Σύμφωνα πάντως με τις επίσημες ανακοινώσεις και της εκδότριας Μαρίας Καρβέλα μέχρι τα Χριστούγεννα του 2016 μια δυνατή συγγραφική ομάδα από ονόματα έκπληξη και μεγάλες μεταγραφές μπαίνουν δυναμικά στον Όμιλο.


O Όμιλος ΝΙΚΗ εκδοτική κοντά στους αναγνώστες του.

Στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης και με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του γνωστού συγγραφέα Χρήστου Τερζίδη, Franklin killer on the road ,

Ο εκδότης Κωνσταντίνος Σμυρνιωτάκης μίλησε στους δημοσιογράφους για τους στόχους και το όραμα της ΝΙΚΗΣ (Eμπειρία, σόρροπον, Ερευνητές,Μπουκουμάνης, 7 συν 7, Σμυρνιωτάκης) που τον τελευταίο καιρό έχει μπει πολύ δυναμικά στον χώρο των εκδόσεων με ανασυγκρότηση δυνάμεων από τους συγγραφείς της ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ( η οποία ανήκει πλέον στον Όμιλο) αλλά και με δυνατές μεταγραφές. <<Θέλουμε και μπορούμε να φέρουμε τους συγγραφείς μας και τα βιβλία τους κοντά στους αναγνώστες.

1 2

Στην Ελλάδα της κρίσης τολμάμε να κυκλοφορούν οι νέοι τίτλοι μας με χαμηλή τιμή ενώ παράλληλα μέσα από την φιλοσοφία των Book Bazzaars σε όλη την Ελλάδα(με κεντρικό αυτό της Θεσσαλονίκης στην οδό Τσιμισκή) ,προσφέρουμε τίτλους βιβλίων έκδοσης εως 2016 ποικίλης θεματολογίας με έκπτωση εως 70% .Στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην Θεσσαλονίκη ανακοινώθηκαν επίσημα από την υπεύθυνη επικοινωνίας του Ομίλου και συγγραφέα , Αναστασία Κορινθιου οι πρωτότυπες δράσεις και παρουσιάσεις που ετοιμάζουν για αυτόν τον χειμώνα με πρωταρχική το ΕΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ.

3

Σε μεγάλες πόλεις και σε κεντρικά σημεία , οι δημιουργοί που συνεργάζονται με τον Εκδοτικό οίκο ΝΙΚΗ , θα συνομιλούν με αναγνώστες τους και θα δίνουν την ευκαιρία με εναλλακτικούς τρόπους να <<δίνουν >> τα βιβλία τους εκεί που πραγματικά τα έχουν ανάγκη. Οι αδελφοί Σμυρνιωτάκη έχουν αποδείξει ήδη ότι η κοινωνική και φιλανθρωπική τους δράση είναι το πιο δυνατό σημείο του Ομίλου τους αφού πρόσφατα ταξίδεψαν στην Οδησσό και πρόσφεραν όλα τα σχολικά βοηθήματα για τα παιδιά -θύματα των βομβαρδισμών της Μαργιούπολης.

Η αποστολή των βιβλίων θα γίνει σε συνεργασία με το υπουργείο εξωτερικών και θα παραδοθεί στον ευεργέτη της πόλης κύριο Παντελή Μπούμπουρα , ο οποίος κάλεσε και επίσημα τους αδελφούς Σμυρνιωτάκη (Κωνσταντίνο και Παντελή) για να τους τιμήσει στο διαμάντι της Μαύρης Θάλασσας.

Παράλληλα μια βιβλιοθήκη στους Πετράδες του ακριτικού Εβρου εγκαινιάστηκε από την συγγραφέα Νατάσα Γκουτζικίδου στην μνήμη του Γιάννη Σμυρνιωτάκη ιδρυτή του Ομίλου.

Σε λίγες μέρες άλλη μια βιβλιοθήκη στην Χίο θα λειτουργήσει με βιβλία δωρεά του Ομίλου και σύμφωνα με επιθυμία της συγγραφέα τους Αγγελική Συρρή Στεφανίδου.

4 5  7

Σύμφωνα πάντως με τις επίσημες ανακοινώσεις και της εκδότριας Μαρίας Καρβέλα μέχρι τα Χριστούγεννα του 2016 μια δυνατή συγγραφική ομάδα από ονόματα έκπληξη και μεγάλες ….μεταγραφές έρχεται να μας απασχολήσει θετικά με βιβλία που θα αγαπηθούν και θα ταξιδέψουν τους βιβλιόφιλους με τον πιο μαγικό τρόπο!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!