Ο Ματθαίος Γιαννούλης συγκλονίζει / Ας βρεθούν 50 άνθρωποι από 500 ευρώ ο καθένας για το αμάξι της Άσπας

O Ματθαίος Γιαννούλης φωνάζει με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει… Είμαστε άνθρωποι ή είμαστε μηδενικά;


O Ματθαίος Γιαννούλης φωνάζει με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει πως πρέπει να βρεθούν τα λεφτά για αυτό το αμάξι που επιτέλους πρέπει να αγοραστεί για την Άσπα.  

Κάνει έκκληση να μαζευτούν 50 επιφανείς Ελλήνες να βάλουν από 500 ευρώ ο καθένας κάνοντας την αρχή εκείνος με τα πρώτα 500 ευρώ.

Διαβάστε τι έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook κάνοντας

όλο τον κόσμο να δακρύσει !!! 

ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ! Ειναι δυνατον ολοκληρη φιλευσπλαχνη Ελλαδα κλπ κλπ κλπ να μην εχει 50 να μην πω να βαλουμε απο ενα 500αρικο να παρει η Ασπα Σπυριδούλα Φατούρου ενα αυτοκινητο να μπορει να κινειται σαν ανθρωπος;;; Το χουμε ριξει στις συναυλιες και παπαριες και αγωνες δρομου και τον κακο μας τον καιρο και δεν μπορουμε να μαζεψουμε αυτο το ποσο;;;; Τοση μιζερια πια γι αυτο το κοριτσακι;;; Λοιπον η ειμαστε ανθρωποι η ειμαστε μηδενικα! Βαζουμε ΤΩΡΑ 50 ανθρωποι απο ενα πεντακοσαρικο να μαζευτουνε! Αντε λεμε τωρα εχουμε καταντησει τρωικος πολεμος γι ενα ψωροαυτοκινητο! Αν δε μαζευτει τωρα το ποσο ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ!!! Τελος!!! Η ειμαστε ανθρωποι η το παιζουμε ανθρωποι!!!!

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!