Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδάει με την Katia Aveiro, αδερφή Κριστιάν Ρονάλντο

Για ακόμη μια εβδομάδα το FANTASIA αποτελεί τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης στην νυχτερινή Αθήνα! Δείτε το βίντεο!!


Για ακόμη μια εβδομάδα το FANTASIA αποτελεί τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης στην νυχτερινή Αθήνα! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάθε Σάββατο και Κυριακή, κερδίζει τις εντυπώσεις έχοντας δίπλα του την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα. Μαζί τους και ο Πέτρος Ιακωβίδης!     

konstantinos-argiros_katia-aveiro_fantasia-1 antzela-gkerekou_maria-voskopoulou-sto-fantasia

 H Κάτια Αβέιρο, η αδερφή του πιο ακριβοπληρωμένου ποδοσφαιριστή στον κόσμο, Κριστιάν Ρονάλντο, ταξίδεψε στην Ελλάδα για λίγες ημέρες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και προτίμησε το Fantasia για την διασκέδαση της. ΗΚάτια Αβέιρο είναι δημοφιλής στην χώρα της όχι μόνο λόγω του αδερφού της,  αλλά γιατί ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι έχοντας δική της δισκογραφία. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός την κάλεσε επι σκηνής κατά την διάρκεια του προγράμματός του όπου η Κάτια Αβέιρο τραγούδησε στα ισπανικά κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των θαμώνων.  

sasa-stamati_kostas-tsouros_dimitra-kalfountzou-sto-fantasia

 Το ίδιο βράδυ η Άντζελα Γκερέκου διασκέδασε στο Fantasia παρέα με την κόρη της Μαρία. Η πολιτικός σε μια απ’ τις σπάνιες εξόδους της, επισκέφθηκε και τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο καμαρίνι του για να τον συγχαρεί. 

 Το ίδιο βράδυ στο Fantasia διασκέδασε η Σάσα Σταμάτη και ο Κώστας Τσουρός απ’ την παρέα του Πρωινού ΑΝΤ1.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!