Ο GiPap και τα παπιγιόν του!

Μοναδικά, χειροποίητα, αντίδοτο στη μονοχρωμία!


Γιατί να φορέσεις ένα παπιγιόν; Είναι απαραίτητο στοιχείο στην ντουλάπα σου; Δεν είναι λίγο εκκεντρική επιλογή για τις εμφανίσεις σου;

Όλα αυτά θα τα απαντήσεις πολύ εύκολα, αν σκεφτείς πόσο μονόχρωμο και βαρετό είναι το τοπίο στην καθημερινότητά σου, περπατώντας στον δρόμο και παρατηρώντας τους περαστικούς, στην δουλειά σου που είσαστε όλοι ντυμένοι με “κώδικα” σαν να πρόκειται να αναλάβετε την επόμενη μεγάλη αποστολή της NASA ή στις βραδινές σου εξόδους που είτε θα δεις μια από τα ίδια είτε θα γελάσεις πολύ με τις υπερβολές άνευ λόγου και αιτίας στο ντύσιμο και στο στυλ των συνδαιτυμόνων σου.

Τα παπιγιόν του GiPap δεν είναι υπερβολικά, είναι μια νότα χαράς και χρώματος στην μέχρι τώρα συμβατική γκαρνταρόμπα σου ή μια ακόμα πινελιά ιδιαιτερότητας αν το έχεις με τη μόδα και έχεις αποφασίσει να δίνεις δυναμικό “παρών” κάθε φορά με το στυλ σου.

O Gi ο Pap που λες (ή αλλιώς ο Γιώργος Παπαϊωάννου) αποφάσισε να διοχετεύσει την καλλιτεχνική ανησυχία του στα χαρούμενα αυτά παπιγιόν, σε μια εποχή που παρά την κρίση και τη γενικότερη αποβλάκωση, είναι ωραίο να βλέπεις νέες ιδέες και νέους ανθρώπους να τολμούν να κάνουν αυτό που γουστάρουν και να το προωθούν ζεστά, φιλικά, “οικογενειακά” θα έλεγα, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, τους φίλους και τους γνωστούς.

Ο Γιώργος που εργάστηκε ως διευθυντής σε μεγάλο lifestyle περιοδικό και είναι γνωστός για το ιδιαίτερο στυλ του και τα σούπερ εύστοχα και καυστικά σχόλιά του στο Twitter (όποιος είναι fan του είδους, το γνωρίζει καλά) φτιάχνει χειροποίητα, καλοραμμένα παπιγιόν, σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και χρωμάτων, που μπορείς να τα βρεις ετοιμοπαράδοτα ή κατόπιν παραγγελίας, αν έχεις σκεφτεί ένα σχέδιο που δεν το έχει κάνει ήδη εκείνος και η δημιουργική φλέβα του.

Τα παπιγιόν του GiPap τα βρίσκεις εύκολα στην Αθήνα, αλλά και εκτός Αθήνας να είσαι, μη σου πω και εκτός Ελλάδας, μπορείς να τα παραγγείλεις και να σου αποσταλούν ταχυδρομικώς.

Για να επικοινωνήσεις μαζί του μπορείς να επισκεφθείς την καινούρια ιστοσελίδα του www.gipapbowties.com  ή να του στείλεις email στην διεύθυνση info@gipapbowties.com.

Παπιγιόν = χρώμα, χαμόγελο, ιδιαιτερότητα, σοβαρότητα ή χιούμορ, όπως το πάρει καθένας. Οι φωτογραφίες που βλέπεις στην gallery του άρθρου μιλούν από μόνες τους.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!