Ο φτωχός πατέρας της την έδερνε, εκείνη έγινε εκατομμυριούχος στα 25

Μια διαγωνιζόμενη του Survivor και στέλεχος της Yahoo, η Σιρίν Οσκόι απάντησε στους επικριτές της μιλώντας για την κακή παιδική ηλικία της και τη λαμπρή καριέρα της.


Η Σιρίν Οσκόι, ανώτερο στέλεχος της Yahoo, πήρε μέρος στον τελευταίο κύκλο του ριάλιτι Survivor στην Αμερική. Η 32χρονη απόφοιτη του Πανεπιστημίου Brown, έχει εντυπωσιακό βιογραφικό αφού αμέσως μετά τις σπουδές της ξεκίνησε να εργάζεται στη Google και μάλιστα ήταν από τους ανθρώπους που ανέπτυξαν το Google Calendar. Το 2013, έπιασε δουλειά στηYahoo.

Κατά τη διάρκεια του ριάλιτι σόου, έπεσε θύμα εκφοβισμού καιδέχτηκε πολλές επιθέσεις. Αν και δεν ήταν η μόνη γυναίκα που έγινε στόχος αρνητικών σχολίων, ήταν η μόνη που τόλμησε να απαντήσει βάζοντάς τους όλους στη θέση τους.

Τους μίλησε για να παιδικά της χρόνια, για τον καταπιεστικό πατέρα που την χτυπούσε και την άρρωστη μητέρα που δεν μπορούσε να την βοηθήσει.

Τα αρνητικά περιστατικά

Κατά καιρούς, η Σιρίν έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στο νησί όπου καλείται να επιβιώσει μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Όμως, η χειρότερη στιγμή για την Οσκόι ήταν μια δραματική αντιπαράθεση όταν ένας από τους συμπαίκτες της την αποκάλεσε «Μις Greedy Ass» δηλαδή «άπληστη» μπροστά σε όλη την ομάδα.

Της είπαν: «Εμείς έχουμε πρόσωπα που μας αγαπούν και νοιάζονται για μας… Εσύ δεν έχεις τίποτα. Δεν έχεις οικογένεια. Κανείς δεν σε συμπαθεί. Δεν υπάρχει κανείς στο σπίτι σου στις Ηνωμένες Πολιτείες που να του λείπεις».
Οταν αποχώρησε από το σόου, η Σιρίν μίλησε στο Entertainment Weekly Radio για αυτή την αντιπαράθεση: «Μου μίλησε ακριβώς ο τρόπος μου μιλούσε ο πατέρας μου πριν με χτυπήσει. Ενας άλλος που είπε να σταματήσω να μιλάω, αλλιώς θα μου έριχνε χαστούκι. Αλλά και άλλες γυναίκες αντιμετώπισαν σκληρή κριτική».

«Υπήρχε τόσος αρνητισμός απέναντι στις γυναίκες» είπε η Σιρίν «τη στιγμή που ένα μέρος από τα έσοδα του σόου είναι προορισμένο να στηρίξει μια μη κυβερνητική οργάνωση κατά της βίας σε γυναίκες».

Η δραματική της απάντηση

Στον τελικό του ριάλιτι σόου, η Σιρίν πήρε τον λόγο και μίλησε με δάκρυα στα μάτια απευθυνόμενη σε όλους όσους μίλησαν μεμειονεκτικό τρόπο για εκείνη:

«Μου δώσατε μια μοναδική ευκαιρία στη ζωή μου για να κοιτάξω πίσω σε ένα βαθύ, σκοτεινό μέρος από την παιδική μου ηλικία, συνειδητοποιώντας ότι είχα ακόμη μια ανοικτή πληγή αλλά και ότι δεν είμαι πλέον το θύμα που ήμουν ως παιδί.

Και υπερασπίστηκα τον εαυτό μου ενάντια σε κάθε επικριτή μου. Και δεν είχα ανάγκη κάποιον να με προστατέψει.

Αλλα τελικά είχε προστάτη, και αυτό ήταν ένα από τα πιο καταπληκτικά πράγματα που μου συνέβησαν… Αυτός ήταν ο Μάικ (ένας από τους συμπαίκτες της) οποίος φέρθηκε σαν πραγματικός άνθρωπος και ήρθε για να με σώσει. Και αυτό ήταν μια στιγμή πουάξιζε για μένα εκατομμύρια δολάρια. Και αυτό που εσείς δεν ξέρετε για μένα είναι ότι κέρδισα το πρώτο μου εκατομμύριο από τότε που ήμουν 25 ετών».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!