Ο Χρήστος Αναστασόπουλος μιλά αποκλειστικά στο bizznews!

Στυλίστας,σχεδιαστής,συγγραφέας και έπεται συνέχεια!


Ο Χρήστος Αναστασόπουλος είναι σχεδιαστής μόδας αλλά και συγγραφέας.

Ξεκίνησε ως στυλίστας στο περιοδικό Είναι και στο Mega Channel.

Συνεργάστηκε στα σήριαλ Ύστερα ήρθαν οι μέλλισες, Τα φτερά του έρωτα, Αλίκη, Το Κλειδί. 

Από το 2003 μέχρι το 2007 συνεργάστηκε με το βεστιάριο Τα ρούχα του βασιλιά, το Star Channel και τον ANT1 στις εκπομπές Fame story και Ελλάδα έχεις ταλέντο όπου και ξεκίνησε να δημιουργεί ρούχα για τη Ματθίλδη Μαγγίρα. Μετά το τέλος της εκπομπής του Mega Channel So you thing you can dance δημιουργεί προσωπικές collection και ολοκληρώνει τα πρώτα του μυθιστορήματα.

Ένας δημιουργικός σχεδιαστής αποφασίζει να γίνει συγγραφέας. Πώς πήρες την απόφαση αυτή;

Σκέφτηκα να δοκιμάσω να μοιραστώ τα βιβλία που κράταγα στον υπολογιστή μου με άλλους ανθρώπους και αποφάσισα πως και ένας αναγνώστης να υπήρχε που να του άρεσαν θα άξιζε ο κόπος.

Σχεδιαστής-συγγραφέας, δύο πτυχές του εαυτού σου. Ποιά είναι τα υπόλοιπα κομμάτια που συμπληρώνουν τον Χρήστο Αναστασόπουλο;

Θα πρέπει να ρωτήσετε τους γνωστούς, φίλους, οικογένειά μου.

Τρία-Ο κλειδούχος και ο Γιος του Φεγγαριού–Καλοκαίρι-Η Πτώση του Αόρατου Πέπλου. 

Λίγα λόγια και καλά για το καθένα.

3 Τρία: Η Σοφία Φόρτμαν είναι αρχαιολόγος που πρέπει να μυηθεί ώστε να αποκτήσει την γνώση και την πρόσβαση σε ένα αντικείμενο που έχει καταγωγή την Ατλαντίδα και που μπορεί να καταστρέψει την ανθρωπότητα.

Ο κλειδούχος και ο γιος του φεγγαριού: Ο Γιώργης ακούει φωνές… Από αυτές μαθαίνει πως θα παντρευτεί την Ασπασία και θα αποκτήσουν πέντε παιδιά. Δεν το πιστεύει, γιατί δεν είναι ερωτευμένος μαζί της, όμως επαληθεύονται. Μετά από χρόνια η φωνή που τον επισκέπτεται του λέει πως το πέμπτο τους παιδί θα πρέπει να ονομαστεί Θεόδωρος. Όμως… Αυτό το όμως δεν του αποκαλύφθηκε ποτέ, παρά το κατάλαβε μόνος του, εκείνη την τραγική μέρα που η ζωή του θα άλλαζε ριζικά για πάντα, καθώς και η ζωή ολόκληρης της οικογένειάς του…

Καλοκαίρι – Η πτώση του αόρατου πέπλου: Όταν ο άνθρωπος έρχεται σε πραγματική επαφή με την φύση ανακαλύπτει πράγματα που δεν φανταζόταν ποτέ πως θα ζήσει. Ο πρώτος έρωτας στη ζωή του Νικόλαου Κογιάμα είναι καθοριστικός για το μέλλον και για τη ζωή του.

Στην πρώτη  παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου σου αναφέρθηκε πως έχεις τον τελευταίο λόγο για τα εξώφυλλα.

Τα εξώφυλλα τα επιμελούμαι ο ίδιος γιατί δεν θέλω να είναι ίδια με του εμπορίου που έχουν οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι. 

Στο Καλοκαίρι – Η πτώση του αόρατου πέπλου βάζω τον αναγνώστη να συμμετέχει, να προσπαθήσει να ταιριάξει τους ήρωες του μυθιστορήματος με αυτούς του εξωφύλλου και όποιος το βρει θα έχει το δικαίωμα να δανείσει το όνομά του ή χαρακτηριστικά του στο επόμενο βιβλίο της σειρά το Φθινόπωρο…

Ποιό είναι το επόμενο βήμα σου;Τί να περιμένουμε από εσένα;

Αυτόν τον καιρό ολοκληρώνεται ένα μυθιστόρημα που αποφάσισα να γράψω μαζί με  αγαπημένες μου φίλες συγγραφείς., καθώς επίσης και το καινούργιο μου βιβλίο όπου πρωταγωνίστριες είναι οι δυο μου γάτες: Λόλα και Σαλώμη!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!