O Χιου Τζάκμαν συνεχίζει τη μάχη με τον καρκίνο [φωτό]

«Σας παρακαλώ να χρησιμοποιείται αντηλιακό» γράφει στο Instagram.


Εκστρατεία ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του δέρματος και μια έκκληση κατά της αλόγιστης έκθεσης στον ήλιο έκανε ο σταρ του Χόλιγουντ, Χιου Τζάκμαν, ο οποίος υποβλήθηκε στην πέμπτη αφαίρεση δερματικού καρκίνου από το πρόσωπό του.

Ο 47χρονος Αυστραλός ηθοποιός ανήρτησε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης μία ακόμη σέλφι που τον δείχνει με έναν επίδεσμο στη μύτη. «Ένα παράδειγμα για το τι συμβαίνει όταν δεν φοράτε αντηλιακό. Βασικοκυτταρικό καρκίνωμα. Η πιο ήπια μορφή καρκίνου, αλλά σοβαρή, παρόλα αυτά. ΠΑΡΑΚΑΛΩ να χρησιμοποιείτε αντηλιακό και να κάνετε τακτικό ιατρικό έλεγχο», γράφει κάτω από τη φωτογραφία.

Ο Τζάκμαν έχει ήδη υποβληθεί τέσσερις φορές σε επεμβάσεις αφαίρεσης καρκινωμάτων, από τον Νοέμβριο του 2013, τρεις φορές από την μύτη και μία από τον ώμο.

«Είμαι ρεαλιστικής για το μέλλον και ξέρω πως θα βγάλω τουλάχιστον ακόμα ένα ή, το πιθανότερο, περισσότερα», είχε πει παλιότερα ο «Γούλβεριν» της κινηματογραφικής τριλογίας «X-Men». «Αυτό δεν είναι διόλου σπάνιο για τους Αυστραλούς, ιδίως αγγλικής καταγωγής, που μεγαλώνουν σε μία ηλιόλουστη χώρα στην οποία δεν θυμάμαι να μου είπε ποτέ κανείς να χρησιμοποιώ αντηλιακό», πρόσθεσε.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!