O Αντόνιο Μπαντέρας σπουδάζει σε Κολλέγιο Μόδας!

Έναν “νέο”, αλλά ώριμο και διάσημο μαθητή έχει πλέον το κολέγιο τέχνης Central Saint Martins του Λονδίνου.


Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αντόνιο Μπαντέρας. Ο ηθοποιός με τους αναρίθμητους ρόλους και ταινίες αποφάσισε να αλλάξει καριέρα και γράφτηκε ως σπουδαστής στο διάσημο Αγγλικό πανεπιστήμιο.

Το ανακοίνωσε μάλιστα ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Την είδηση συνόδευε και μία φωτογραφία με τον σταρ να ακουμπά πάνω σε προτομές που βρίσκονται στο πανεπιστήμιο με τη λεζάντα:«Η δεύτερη εβδομάδα των σπουδών μου στο Central St Martin ξεκινά έντονα, συναρπαστικά, σοβαρά, αλλά πάνω από όλα διασκεδαστικά. Ταυτόχρονα!».

Όταν εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Loose Women» μίλησε με πάθος για τη νέα του καριέρα. «Είναι κάτι που είχα στο μυαλό μου για πολύ καιρό. Το Central Saint Martins είναι ίσως ένα από τα καλύτερα σχολεία στον κόσμο και έτσι αποφάσισα να πάω να σπουδάσω εκεί. Με κάνει να νιώθω πολύ νέος για να ξαναρχίσω τις σπουδές και να γνωρίσω μία νέα πραγματικότητα. Φυσικά, δεν θα σταματήσω την επαγγελματική μου ζωή, θα συνεχίσω την υποκριτική, να κατευθύνει, αλλά αυτό είναι ένα νέο πράγμα».

Ο Μπαντέρας ακολουθεί τα βήματα πολλών μεγάλων ανθρώπων της μόδας σπουδάζοντας στο CSM, (το οποίο θεωρείται από τα κορυφαία κολέγια του κόσμου για την επιχειρηματικότητα της μόδας), όπως ο Alexander McQueen, η Stella McCartney και ο John Galliano.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!