Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Θα έκανα τρίτο παιδί αν…”

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Ελλάδα Σ΄αγαπώ, η παρουσιάστρια και ηθοποιός μιλάει για το νέο έγχείρημα, τον πρώην σύζυγο της αλλά και μια ενδεχόμενη τρίτη εγκυμσύνη.


Στις 28 Μαρτίου η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα επιστρέψει τηλεοπτικά ως παρουσιάστρια του Ελλάδα Σ΄Αγαπώ έχοντας στο πλευρό της τον Σωτήρη Καλυβάτση και το Σάββα Πούμπουρα. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε στο TV Έθνος για την πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού, αλλά και για τα παιδιά της και δεν αποκλείει και τον ερχομό ενός τρίτου αλλά με μία προϋπόθεση:

“Αν βρισκόταν ένας άνθρωπος που θα με έκανε να νιώσω την επιθυμία να γίνω και πάλι μητέρα, που θα με έκανε να θέλω μαζί του να φέρω στον κόσμο μια ψυχούλα, δεν θα είχα αντίρρηση!”

Για το ρόλο του πρώην συζύγου της που ομολογεί ότι είναι εξαιρετικός πατέρας  τονίζει:

“Στη δική μας περίπτωση αν και ζούμε η τρεις μας (η Ντορέττα με τους δυο γιους της), ο μπαμπάς μας είναι πάντα στο πλάι μας. Είναι ένας μπαμπάς που δεν έχει σταματήσει στιγμή να ενδιαφέρεται για τα παιδιά του”.

Η μητρότητα φαίνεται πως δεν εμπόδισε την Ντορέττα Παπαδημητρίου να χτίσει μια επιτυχημένη πορεία και μιλάει για το συνδυασμό μητρότητας-καριέρας:

“Φυσικά και μπορεί να συνδυαστεί η μητρότητα με την καριέρα. Σίγουρα δεν είναι εύκολες συνδυασμός, αλλά εννοείται πως ένα παιδί , που είναι η απόλυτη ευτυχία, έρχεται στο δρόμο σου και δεν σταματά τα όνειρά σου”.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!