Ντορέττα Παπαδημητρίου: Προσπαθώ να σταματήσω να κάνω τα λάθη που έκανα

Μίλησε ανοιχτά για αυτά αλλα και για τα νούμερα τηλεθέασης στα Καλημερούδια.


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι από τα πρόσωπα που μας απασχόλησαν την φετινή τηλεοπτική σεζόν. Η ηθοποιός βρίσκεται στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής του Mega, ενώ δέχεται κατά καιρούς τα «καρφάκια» των τηλεκριτικών. Η Ντορέττα μίλησε στο Hello που κυκλοφορεί για την φετινή της εμπειρία αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης. Πόσο την επηρεάζουν;

«Με απασχολούν πάρα πολύ, αλλά σε καμία περίπτωση δε με αγχώνουν. Το άγχος σε επηρεάζει αρνητικά και δε θέλω ν’ αφήσω μια δύσκολη κατάσταση να λειτουργηθεί αρνητικά στη δουλειά και την καθημερινότητα μου. Απολαμβάνω αυτό που κάνω και δεν αποθαρρύνομαι. Το καλό είναι ότι ούτε η υπόλοιπη ομάδα πτοείται, γι’ αυτό συνεχίζουμε με χαμόγελο», είπε σε ότι έχει να κάνει με τις μετρήσεις της τηλεθέασης.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πλέον φαίνεται να έχει εντοπίσει τα λάθη που έκανε στις αρχές της σεζόν, όταν τα Καλημερούδια είχαν βγει στον αέρα.

«Σίγουρα κάνω λάθη και είμαι βέβαιη ότι περνώντας ο καιρός θα συνεχίζω να εντοπίζω πράγματα. Στην αρχή, για παράδειγμα, ξεκινούσα την εκπομπή χορεύοντας. Το έκανα αυθόρμητα, αλλά στην πορεία είδα ότι για αρκετούς μπορεί αυτό να είναι υπερβολικό πρωί-πρωί, οπότε σταμάτησα», δήλωσε στο Hello που κυκλοφορεί.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!