Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads ο Παναγιώτης Βασιλάκος, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι επιβίωσης. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της αποχώρησης του, ανέφερε: «Εγώ δεν ήρθα εδώ να αποδείξω τίποτα. Μόνο στον εαυτό μου ήθελα να αποδείξω. Δεν μπορώ να παίξω άλλο με τη Νατάσα δίπλα μου. Και με τη Μαντώ αν ήμουν πάλι θα είχα θέμα, αλλά είχαμε πει να στηρίξουμε την ομάδα. Νιώθω ότι η Νατάσα έχει πιο πολύ ανάγκη να μείνει… Η Νατάσα μου έλεγε να μην το κάνω. Και τώρα που το συζητήσαμε με ρωτούσε αν είμαι σίγουρος. Το παιχνίδι το πήγαμε στον πόντο…Μακάρι να μπει σε μία ομάδα για να ταιριάξει και να μην είναι προτεινόμενη την επόμενη εβδομάδα».

Έτσι, ο Βασιλάκος θα επιστρέψει στην Αθήνα και στην καθημερινότητα του. Όπως είναι γνωστό, ασχολείται και με το modeling και έχει στο ενεργητικό του δεκάδες φωτογραφήσεις. Κοιτάζοντας στο προφίλ του στο Instagram βρήκαμε την πιο τολμηρή φωτογράφηση που έκανε.

Όπως θα δείτε δεν δίστασε να ποζάρει γυμνός στον φωτογραφικό φακό, κρύβοντας το επίμαχο σημείο του με ένα παπούτσι. Στην ίδια φωτογράφηση, για τις ανάγκες του κόσνεπτ έβαψε και τα νύχια του. Βέβαια, όλα αυτά για επαγγελματικούς λόγους.

Δείτε την φωτογραφία:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis vasilakos (@vassilakos12) στις