Νιώθεις αρκετά sexy; Μάθε 5 τρόπους για να γίνεις το επίκεντρο

Δε θέλει κόπο, δες με πόσο απλούς τρόπους μπορείς να νιώθεις sexy με αυτά που φοράς!


Καμιά φορά, λένε, το πόσο sexy νιώθουμε δεν έχει να κάνει πάντα με τη διάθεσή μας, αλλά και με το τι φοράμε. Και θα σου πω με σιγουριά πως ισχύει. Γιατί, αν μπορείς να δώσεις ένα extra boost στην αυτοπεποίθηση και το σεξαπίλ σου με το ντύσιμο που θα διαλέξεις, γιατί να μην το κάνεις; Σκέψου τις μέρες που δεν έχει ιδιαίτερη διάθεση και φοράς ένα t-shirt και το αγαπημένο σου τζιν. Αν προσθέσεις ένα ζευγάρι γόβες αντί για τα sneakers σου για να ολοκληρώσεις το look, μάλλον θα δείχνεις πιο θηλυκή απ’ όσο νομίζεις. Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τους τρόπους που ανακαλύψαμε για να δείχνεις sexy με ό,τι κι αν φοράς.

1. Φόρεσε ένα sexy εσώρουχο κάτω από τα καθημερινά σου ρούχα.

Ναι, ακόμα και μέσα από τη μπλούζα σου ένα sexy δαντελένιο εσώρουχο θα σε βοηθήσει να νιώσεις πιο θηλυκή από ποτέ. Προτίμησε εσώρουχα από μετάξι, δαντέλα ή σατέν.

2. Ώρα να δοκιμάσεις και κάτι άλλο εκτός από t-shirts.

Τα αγαπάς όσο κι εμείς, αλλά τις μέρες που θέλεις να νιώσεις λίγο πιο sexy και θηλυκή φρόντισε να τα αφήσεις στη ντουλάπα σου. Συνδύασε το παντελόνι, τη φούστα ή το τζιν σου με ένα top από φίνο ύφασμα και αέρινο στιλ.

3. Τα αξεσουάρ κάνουν τη διαφορά.

Ίσως να μη σου είχε περάσει μέχρι τώρα από το μυαλό, αλλά τα statement αξεσουάρ αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα look σου και τονίζουν το σεξαπίλ σου. Δοκίμασε να φορέσεις κομμάτια με ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως αλυσίδες ή τρουκς.

4. Οι δερμάτινες λεπτομέρειες είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Χωρίς αμφιβολία, το δέρμα τονίζει τη θηλυκότητά σου και φυσικά, μπορείς να το φορέσεις τόσο σε ρούχα όσο και σε αξεσουάρ. Σκέψου πως μία δερμάτινη φούστα δείχνει sexy ακόμα κι αν τη φορέσεις με τα sneakers σου.

5. Ένα κομψό ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι ο σύμμαχός σου.

Τελευταίο και καλύτερο, το πιο βασικό κομμάτι που τονίζει το σεξαπίλ σου είναι ένα ζευγάρι γόβες stiletto ή τα ψηλοτάκουνα μποτάκια που ήθελες τόσο καιρό να αγοράσεις. Μόλις τα φορέσεις, ακόμα και το πιο ουδέτερο σύνολο δείχνει sexy.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!