Νίκος Βέρτης: Η μεταγραφή στη Heaven και τα νέα επαγγελματικά του σχέδια

Στη δισκογραφική του ΑΝΤ1 ανήκει πλέον ο αγαπημένος τραγουδιστής.


Η Heaven Music έχει τη χαρά να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με έναν κορυφαίο ερμηνευτή της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Ο Νίκος Βέρτης εντάσσεται από σήμερα στο δυναμικό της.

O Νίκος Βέρτης και ο Γενικός Διευθυντής της Heaven Music Σπύρος Σταμούλης επισφράγισαν τη συνεργασία τους το απόγευμα της Δευτέρας 2 Μαρτίου στα γραφεία της εταιρίας, σε ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα.

4I1A2188

Ο Νίκος Βέρτης δήλωσε: “Πιστεύω στα νέα ξεκινήματα, οι αλλαγές μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι. Στη Heaven συναντώ μια νέα ομάδα που διψάει να προσφέρει καλή μουσική στον κόσμο. Ποτέ δε στήριξα την καριέρα μου με στόχο να κάνω αποκλειστικά και μόνο επιτυχίες αλλά κυρίως για να προσφέρω μουσική που θα αντέξει στο χρόνο, να αγγίξει και να αγαπηθεί από τον κόσμο, γιατί στο τέλος αποδεικνύεται ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία”.

Ο Σπύρος Σταμούλης δήλωσε: “Με τον Νίκο μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για τη μουσική. Από τις πρώτες μας συζητήσεις διαπιστώσαμε πως είμαστε συμβατές προσωπικότητες. Η μουσική είναι η αρχή και το τέλος των πάντων και από τη στιγμή που πιστεύουμε και οι δύο το ίδιο, μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Η Heaven Music είναι μέρος του μεγαλύτερου Media Ομίλου στα Νοτιοανατολικά Βαλκάνια και θέλει να συνεργάζεται με τους καλύτερους. Ο Νίκος Βέρτης ανήκει στους καλύτερους και δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να βρίσκεται κάπου αλλού εκτός από εδώ. Τα υπόλοιπα, θα  αφήσουμε να τα πουν τα τραγούδια που έρχονται”.

4I1A2217

Η Heaven Music και ο Νίκος Βέρτης ξεκινούν μια κοινή διαδρομή δημιουργώντας τα θεμέλια για μια δημιουργική, δυναμική και απόλυτα επιτυχημένη συνέχεια.

Ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος μόλις ολοκλήρωσε τις live εμφανίσεις του στην Αθήνα, αναχωρεί αυτές τις ημέρες για μια σειρά sold out συναυλιών σε Η.Π.Α, Καναδά και Αυστραλία ενώ πολύ σύντομα θα απολαύσουμε ολοκαίνουργια τραγούδια του, με την υπογραφή της Heaven!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!