Νίκος Μουτσινάς για το YFSF: Είναι κάτι καινούργιο και έχω μεγάλη περιέργεια για το πώς θα είναι

Μίλησε για πρώτη φορά για το νέο του ρόλο.


Ανανεωμένη και πιο απολαυστική από ποτέ θα είναι φέτος η κριτική επιτροπή του αγαπημένου show μεταμφιέσεων. Συγκεκριμένα, θα αποτελείται από τον καταξιωμένο στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης Σταμάτη Φασουλή, έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους ηθοποιούς   στην Ελλάδα τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον μοναδικό Νίκο Μουτσινά και την ταλαντούχα και λαμπερή ηθοποιό Κατερίνα Παπουτσάκη.

Ο παρουσιαστής από το «Πρωινό Σου Κου» μίλησε για πρώτη φορά για το νέο του ρόλο. Αναλυτικά ανέφερε: «Είναι κάτι καινούργιο και έχω μεγάλη περιέργεια για το πώς θα είναι. Χαίρομαι που θα είμαι με ανθρώπους που θαυμάζω και θα μου δοθεί η ευκαιρία να δουλέψω μαζί τους». Μάλιστα, δεν ξέρει πως θα είναι σαν κριτής, ενώ σε ότι αφορά την εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει στον ΑΝΤ1, απαιτεί αρκετή προετοιμασία προς το παρόν.

«Η ζωή είναι επιλογές… Κάτι δίνεις, κάτι παίρνεις… Από τη στιγμή που δεν μπορώ να γνωρίζω πώς θα ήταν τα πράγματα αν είχα επιλέξει κάτι άλλο, αποδέχομαι την επιλογή μου και προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ με τα δεδομένα που έχω αυτή τη στιγμή» ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του, στον Ελεύθερο Τύπο.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!