Νίκος Αποστολίδης: Επιστρέφει με νέο τραγούδι από τα μάτια της ψυχής του

Εγώ επειδή τον έχω γνωρίσει προσωπικά του εύχομαι τα καλύτερα γιατί τα Αξίζει και θα είμαι πάντα δίπλα του σε όλα !!! Καλή επιτυχία στο νέο σου τραγούδι!!


O Nίκος Αποστολίδης συγκίνησε με τη ζεστή φωνή του κριτές και θεατές του Greek Idol και τους άγγιξε όλους με τα λεγόμενά του και με την προσωπικότητά του. Είναι ένας όμορφος μελαχρινός νέος σύγχρονος και πολύ ταλαντούχος: Μηχανικός software με σπουδές στην Ελλάδα, Αγγλία και ΗΠΑ, μιλάει πολύ καλά Αγγλικά, παίζει πιάνο και κιθάρα και τραγουδάει πολύ ωραία. Η διαφορετικότητά του είναι ότι δε βλέπει. Γεννήθηκε πρόωρα και στη θερμοκοιτίδα καταστράφηκε το οπτικό νεύρο.

Ο Νίκος μεγάλωσε με πολλή αγάπη και φροντίδα, μέσα σε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Με δυο γονείς που χαίρονταν το γιο τους. Μέσα σε ένα ζεστό, χαρούμενο οικογενειακό περιβάλλον, που δε μοιρολατρούσαν. Με μια μαμά αισιόδοξη, χαμογελαστή, που του συμπεριφερόταν σαν να έβλεπε.

Έτσι ο Νίκος από μικρός έμαθε να συμμετέχει σε όλα, να είναι ανεξάρτητος, γεμάτος αυτοπεποίθηση, να παίρνει πρωτοβουλίες.

Ακούστε το νέο τραγούδι που θα μιλήσει στην καρδιά σας.

Το Νίκο και την οικογένειά του τους γνώρισα όταν τον έφεραν μαθητή στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Τυφλών στην Καλλιθέα (στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, Κ.Ε.Α.Τ.). Τον είχα μαθητή στα πρώτα σχολικά ξεκινήματα. Στην Α΄ δημοτικού και αργότερα στη Γ΄ τάξη. Ήταν ένα παιδί που ξεχώριζε: πανέξυπνο, δραστήριο, χαρούμενο, με πολύ χιούμορ, τολμηρό, “μαθηματικό μυαλό”, άριστος μαθητής, με ωραία φωνή και συγχρόνως ζωηρός, σκανδαλιάρης, αλλά και πολύ τρυφερός και βέβαια κούκλος.

Ο κόσμος εντυπωσιάστηκε με όσα είπε ο Νίκος στην εκπομπή, που όντως όσοι τον γνωρίζουμε ξέρουμε ότι είναι αλήθεια:

Έχω καταφέρει να μη σκέφτομαι αρνητικά του τύπου “Γιατί Θεέ μου να συμβεί αυτό σε μένα;”, “Γιατί Θεέ μου να μη βλέπω;”. Όλες αυτές τις σκέψεις έχω καταφέρει να μην τις έχω στο μυαλό μου, γιατί έχω αποδεχτεί την κατάσταση ως έχει και ξέρω ότι έχω ένα δικό μου τρόπο που βλέπω τον κόσμο.Βλέπω τις ψυχές των ανθρώπων
Στίχοι & Μουσική Νίκος Χονδρός Καλλιτεχνική επιμέλεια – Ενορχήστρωση Γιώργος Ψυχογιός Mastering Studio Μάκης Τσελέντης Φωτογραφία Λουκάς Χρήστος 
Εγώ επειδή τον έχω γνωρίσει προσωπικά του εύχομαι τα καλύτερα γιατί τα Αξίζει και θα είμαι πάντα δίπλα του σε όλα !!! Καλή επιτυχία στο νέο σου τραγούδι!!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!