Νίκος Αναγνωστόπουλος: ”Με στεναχωρεί πολύ όταν θέλουν να υποκύψω σε ανήθικες προτάσεις”

Είναι νέος όμορφος και ταλαντούχος. Ο Νίκος Αναγνωστόπουλος μας συστήνεται στην πιο ανατρεπτική συνέντευξη του με αρχές χιούμορ σαρκασμό αλλά και αλήθειες.


Είναι νέος όμορφος και ταλαντούχος. Ο Νίκος Αναγνωστόπουλος μας συστήνεται στην πιο ανατρεπτική συνέντευξη του με αρχές χιούμορ σαρκασμό αλλά και αλήθειες. Στην Άννα Τσιάλτα και το www.bizznews.gr μας μιλάει για όλα εκείνα που κάνει ή που δεν θα κάνει!! Απολαύστε τον!!

Ας ξεκινήσουμε από την παράσταση που συμμετέχεις και θέλω να μιλήσεις με λίγα λόγια για αυτήν;

Το κόκκινο μελίσσι του Δημήτρη Σίμου πρόκειται για ενα σύγχρονο θεατρικό κείμενο που κατατάσσεται στα αστυνομικά θρίλερ. Είναι ψυχολογικό έργο με πολυ σασπένς κ αγωνία και έχει δυο πολυ δύσκολους και όμορφους ρόλους που το παρελθόν τους έχει στιγματίσει το παρόν κ το μέλλον τους !!!

Ηθοποιός νέος αλλά ταλαντούχος. Πως ξεκίνησε αυτό για εσένα; Δεν φοβήθηκες τις εποχές που είναι δύσκολες;

Ξεκίνησα το 2009 πρώτο έτος στη σχολή τοτε ηταν διαφορετικά τα πραγματα . Τώρα θα με ρωτήσεις καλύτερα πως το συνεχίζεις κ δεν φοβάσαι ..;;νομίζω για μενα δεν είναι θέμα ουτε εποχής ούτε δυσκολιών μέσα απο το θέατρο εκφράζομαι σαν άνθρωπος εκφράζεται η ψυχή μου νιωθω ομορφα και εχω βελτιώσει πάρα πολλά στοιχεία της προσωπικότητας μου νομίζω ολα αυτά ειναι αρκετά για να μη σκέφτεσαι τις δυσκολίες!

Τι είναι αυτό που θα έκανες για την καριέρα σου και τι αυτό που δεν θα έκανες;

Θα έκανα οτι χρειαστεί για να βγει ενα τέλειο αποτέλεσμα και θα έκανα σχεδόν τα πάντα για να καταφέρω να πετύχω !!! Αυτο που δεν θα έκανα ειναι να χρησιμοποιήσω ή να κάνω πράγματα που είναι ανήθικα για μένα πχ δεν θα υποκύψω πότε σε ερωτικά η με οποιοδήποτε αλλο τρόπο σε κανενα κ για κανένα λογο !!!

Ξέρεις ότι ο χώρος έχει θυσίες. Θα τις έκανες όλες προκειμένου να γίνεις κάποιος γνωστός του χώρου;

Θυσίες φυσικά θα έκανα αλλά με μέτρο και θα έβαζα όρια στον εαυτό μου πάντα.

Ξέρεις πάντα σε αυτη την ερώτηση πολλοί σκέφτονται πολλά νομίζω πως και με τη βοηθεια της πάνω ερώτησης καλύφθηκε (γελιο)

Τηλεόραση θα έκανες αν σου γινόταν πρόταση και γιατί;

Ανυπομονώ και το θέλω πάρα πολύ να κάνω τηλεόραση δεν μου εχει έρθει κάποια πρόταση ακομα και εγώ βέβαια δεν το εχω κυνηγήσει οςο χρειάζεται. Αλλα και πάλι δεν θα έπαιζα τα πάντα θα συνεχίσω να είμαι επιλεκτικός !

Κάποιο σπουδαίοι ηθοποιοί πέθαναν στην ψάθα,. Πως σου φαίνεται αυτό και πως θα αντιμετώπισης τις αντιξοότητες που πιθανόν να έχεις;

Νομίζω αυτό είναι θέμα ανθρώπου … σίγουρα ολοι ξέρουμε πως δεν πληρώνει καλά το επάγγελμα γιαυτο ή πρέπει να είμαστε πολύ καλοί ,δουλευταράδες τυχεροί και μάλλον να έχουμε κ μια δεύτερη δουλεια(γέλιο) !!!

Έχεις κάποιο πρότυπο στην ηθοποιία; Και αν ναι ποιον και γιατί;

Δεν έχω πρότυπα οχι γιατι ο καθένας ειναι διαφορετικός πρότυπο για μενα ειναι ο πολυ καλος εαυτός μου αυτος που δουλεύει πολύ που δεν φοβάται που ξερεις ποιος ειναι και ειναι πάντα γεμάτος αυτοπεποίθηση

Έχεις δεχτεί ανήθικες προτάσεις στον χώρο;

Ναι εχω δεχτεί 4-5 φορές με στεναχωρεί πολύ πολυ διότι σου λένε κανε αυτό για να σου δώσω αυτό δεν ειναι απλά ενα φλερτ στο Οποίο δεν θα έχουν ανταπόκριση και οκ προχωράμε επαγγελματικά οπως κ να έχει !

Σκέφτεσαι οικογένεια και γάμο στο μέλλον;

Οχι ακόμα ειναι μακρια απο μενα όλο αυτο!

Έρωτας τι ρόλο παίζει στην ζωή σου; Είναι κυρίαρχος ή όχι;

Θα τα παρατούσες όλα για ένα μεγάλο έρωτα;

Δεν ερωτεύομαι το αποφεύγω είναι ταλαιπωρία άσε να λένε οτι ειναι κατι πολύ όμορφο εγω δεν τη πατάω πάλι (γελιο)

Σίγουρα όχι δεν θα παρατούσα τιποτα για ενα μεγάλο έρωτα είναι ανοησία νομίζω πως μπορείς να τα συνδυάσεις όλα .

Τι άλλο περιμένουμε από εσένα; Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου στο μέλλον για την δουλειά σου;

Έχω ήδη 3 προτάσεις και θέλω να κάτσω να τις επεξεργαστώ κ να δω τι θα κανω.

Θέλω να περιμένετε πολλά απο μένα κ να πιστεύετε σε μένα (γελιο) το εννοω παντως (γελιο)

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!