Νέος χωρισμός-βόμβα: Τίτλοι τέλους για Μαρακάκη και Μαντούβαλου

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret, ο χωρισμός ήταν φιλικός και όπως εξηγεί πρόσωπο από το στενό φιλικό περιβάλλον τους, «ούτε υπήρξε κάποιος σοβαρός καβγάς, ούτε μπήκε τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους»


Λες κι έχει πέσει περονόσπορος, μέσα στο σαββατοκύριακο μάθαμε για δύο χωρισμούς, που τους λες και…. βόμβα, αφού πρόκεται για ζευγάρια ερωτευμένα, ταιριαστά που δεν είχαν δώσει δικαιώματα.

Έτσι, μετά το χωρισμό – έκπληξη της Χριστίνας Πολίτη με τον Φώτη Βαλλάτο μαθαίνουμε ότι κι ένα δεύτερο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, προκαλώντας έκπληξη. Ο λόγος για τον Γιάννη Μαρακάκη και τη Σοφία Μαντούβαλου, οι οποίοι έριξαν τίτλους τέλους στη σχέση τους μετά από τέσσερα χρόνια!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret, ο χωρισμός ήταν φιλικός και όπως εξηγεί πρόσωπο από το στενό φιλικό περιβάλλον τους, «ούτε υπήρξε κάποιος σοβαρός καβγάς, ούτε μπήκε τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους». Οι ίδιοι, δε, αποφεύγουν να κάνουν λόγο για το χωρισμό τους, καθώς δεν τους αρέσει να μιλούν για την προσωπική τους ζωή.

Πάντως, την είδηση για το χωρισμό επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από το Πρωινό αποκαλύπτοντας ότι έχει πολύ καιρό να τους δει μαζί, ενώ ο δικηγόρος πηγαίνει μόνος για μπάνιο.

Κάτι που δε το συνήθιζε όσο ήταν ζευγάρι με τη νεαρή Μαντούβαλου με την οποία ήταν αχώριστοι, ειδικά στα σπορ που ήταν και η μεγάλη και κοινή αγάπη τους.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!