Νέο τραγούδι και βίντεο κλίπ για Γωγώ Ρωμαίου σε σκηνοθεσία Αργύρη Διαβολίκη

Η Ελληνίδα λαϊκή τραγουδίστρια επιστρέφει με μια νέα κυκλοφορία και προκαλεί ξανά…


Έρχεται το νέο τραγούδι της Γωγώς Ρωμαίου δια χειρός  γνωστών συνθετών και  στιχουργών !!

Η Ελληνίδα λαϊκή τραγουδίστρια επιστρέφει με μια νέα κυκλοφορία και προκαλεί ξανά…γιατί όπως μάθαμε είναι ένα τραγούδι πολύ δυνατό, με την δική του ιστορία,  που μόνο μια πολύ δυνατή λαϊκή φωνή θα μπορούσε να το πει. Οι στίχοι είναι του Βασίλη Νίκα και η μουσική Τάσου Μπλάθρα !! 

Λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεων της στην Πύλη Αθηνών ή οποία πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για 1 Δεκεμβρίου μαζί με τους Σότη Βολάνη και Λευτέρη Βαζαίο για μια ακόμα σεζόν όπως όλα δείχνουν θα είναι η απόλυτη γυναικεία φωνή πάνω στην πίστα της Πύλης Αθηνών.

Έρχεται λοιπόν το τραγούδι με υπογραφές όπως και την σκηνοθεσία του βίντεο κλίπ, θα υπογράψει όπως λένε οι πληροφορίες μας, σε μια τελείως διαφορετική εκδοχή ο Αργύρης Διαβολίκης ο οποίος είναι γνωστός μέσα από τις δουλειές του τόσο στα βίντεο κλίπ του Παντελή Παντελίδη όσο και του Θάνου Τζάνη με Μάρκο Σεφερλή πριν από λίγο καιρό, αλλά και πολλές καλές κριτικές στην δουλειά του! Αναμένουμε λοιπόν την έκπληξη του τραγουδιού και της Γωγώς σε μια νέα εκδοχή που όπως όλα όσα ακούγονται θα είναι η έκπληξη του Χειμώνα !!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!