Η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει για δύο ημέρες στην Τεχνόπολη

Έχουν περάσει δύο χρόνια από την τελευταία εμφάνιση της Νατάσσας Μποφίλιου στη σκηνή της Τεχνόπολης, διάστημα κατά το οποίο η δημοφιλής ερμηνεύτρια γύρισε Ελλάδα, Κύπρο αλλά και εξωτερικόδίνοντας ένα εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό επιτυχημένων συναυλιών.


Λόγω της αυξημένης ζήτησης εισιτηρίων για τη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, μία ακόμη εμφάνιση της δημοφιλούς ερμηνεύτριας προστίθεται στον ίδιο χώρο, την επόμενη μέρα, Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου.

Τα εισιτήρια προπώλησης της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου έχουν εξαντληθεί και θα διατεθούν εισιτήρια στην είσοδο την ημέρα της παράστασης για όσους δεν πρόλαβαν. Από την Παρασκευή 29/8 θα διατίθενται σε όλα τα σημεία προπώλησης εισιτήρια και για τη δεύτερη παράσταση, την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Η Νατάσσα Μποφίλιου επιλέγει την Τεχνόπολη, τη σκηνή με την οποία ταυτίστηκαν οι καλοκαιρινές εμφανίσεις της από το 2009 κι έπειτα, προκειμένου να παρουσιάσει μια και μοναδική παράσταση εφ’ όλης της «προσωπικής» της ύλης. Τα τραγούδια που σφράγισαν την ως τώρα πορεία της τριάδας Μποφίλιου – Ευαγγελάτου – Καραμουρατίδη, αποτελούν τη βάση ενός ολοκαίνουργιου καλοκαιρινού προγράμματος, που στόχο έχει να συγκινήσει και να διασκεδάσει τους πολυάριθμους φίλους της μουσικής τους.

Με τη συγκεκριμένη συναυλία, η Νατάσσα δίνει το τελευταίο της ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό μέχρι το καλοκαίρι του 2015, όπου αναμένεται και να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του νέου της δίσκου με τους Θέμη Καραμουτίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο.

Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
Σχεδιασμός & χειρισμός Φωτισμών: Αλέξανδρος Προδρόμου
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Παίζουν οι Μουσικοί
Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα – Κρουστά: Φοίβος Κουντουράκης
Κιθάρες – Μπουζούκι: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Βιολί – Μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής

ΙΝFO:
Ώρα έναρξης: 21:00
Doors open: 19:30
Τιμές εισιτηρίων: 10€ προπώληση, 12€ στην είσοδο

Προπώληση εισιτηρίων
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3453548, press@athens-technopolis.gr, www.technopolis-athens.com
Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!