Ναταλία Γερμανού: Θα παρουσίαζα καλύτερα απο τον Λιάγκα το The Voice [βίντεο]

Θα μείνει χωρίς απάντηση η βόμβα της παρουσιάστριας;


Η σχέση τους έχει περάσει από 40 κύματα. Όσο η Ναταλία ήταν στον ΑΝΤ1, οι δυο τους ήταν πολύ καλοί φίλοι. Όταν η Ναταλία έφυγε, υπήρξε μια απόσταση. Μάλιστα, όταν την κάλεσε στο Πρωινό, ορισμένες ερωτήσεις του σχετικά με τον Πέτρο Ίμβριο την έφεραν σε δύσκολη θέση και παραλίγο να υπάρξει παρεξήγηση.

Η Ναταλία Γερμανού και ο Γιώργος Λιάγκας, εξακολουθούν να έχουν μια φιλική σχέση και αυτό δεν εμποδίζει τη Ναταλία να παραδεχτεί δημόσια ότι πιστεύει πως θα ήταν καλύτερη παρουσιάστρια στο The Voice από τον Λιάγκα. Καλεσμένη στο Ougachallenge, ρωτήθηκε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και έδωσε την εξής απάντηση:

«Νομίζω ναι. Πιστεύω ότι οι μουσικές εκπομπές μου πάνε πάρα πολύ. Όχι ότι δεν το έκανε καλά ο Γιώργος, αλλά ότι θα το έκανα λίγο καλύτερα, παίζει ναι». Αυτό είναι κάτι που σίγουρα ο Λιάγκας δεν θα αφήσει αναπάντητο στην εκπομπή του αύριο.

Η Ναταλία δεν έμεινε εκεί, αλλά αποκάλυψε και την φορά που ο Λιάγκας της προκάλεσε τέτοιο εκνευρισμό που ξεπέρασε τα όρια της. «Δεν έχω ξύσει τοίχο. Έχω σπρώξει τραπέζι και έφυγε το τραπέζι μαζί με πράγματα από κάτι που είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Δεν απάντησα ποτέ».

Όσο για τον φίλο της Θέμη Γεωργαντά και την παρέα που έκανε με τη Σπυροπούλου όταν ήταν μαζί στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι είχε ενοχληθεί. «Τότε που ο Θέμης έκανε παρέα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με είχε τσαντίσει λίγο, είναι αλήθεια».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!