Η Ναταλία Γερμανού στο “Ε”; Τι απαντά ο ΑΝΤ1 για το συμβόλαιό της;

Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Και τι γίνεται με το αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας που έχει υπογράψει με τον ΑΝΤ1;


Από την στιγμή που έγινε γνωστό πως η Ναταλία Γερμανού και οι Αντεννικοί δεν έχουν καταλήξει ακόμα στο ποιο θα μπορούσε να είναι το επόμενο τηλεοπτικό τους βήμα και από την στιγμή που όλα δείχνουν πως η Ναταλία φέτος μένει εκτός… fresh προγράμματος ΑΝΤ1, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με το πρώτο μισό της σεζόν, δηλαδή, μέχρι το Γενάρη, οι φήμες οργιάζουν και θέλουν την παρουσιάστρια να βρίσκεται ένα βήμα πριν δώσει τα χέρια με το “Ε”!

Μάλιστα, απόψε λέει η Ναταλία βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του καναλιού και έκανε μαζί τους ακόμα μία συζήτηση. Ετσι, πολλοί έσπευσαν να πουν πως η παρουσιάστρια πάει “Ε” και πως είναι μόνο ζήτημα ημερών να ανακοινωθεί κι επισήμως το όνομά της. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Και τι γίνεται με το αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας που έχει υπογράψει με τον ΑΝΤ1;

Germanou-Sin4

Γιατί μπορεί μέχρι τώρα να μην έχει βρεθεί το επόμενο φορμάτ για να ξανά συνεργαστούν, όμως, οι ιθύνοντες του καναλιού δεν έχουν πει πως δεν θέλουν στο δυναμικό τους την Ναταλία! Αρα;

“Ο ΑΝΤ1 δεν έχει σε καμία περίπτωση στην Ναταλία Γερμανού πως δεν την θέλει, ούτε επίσης έχει λύσει το αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας το οποίο υπάρχει και το οποίο επαναλαμβάνω βρίσκεται σε κανονική ισχύ. Κι εμείς διαβάζουμε τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ναταλία να συζητά με το “Ε” και να βρίσκεται υποτίθεται προ των πυλών του, όμως, την ίδια ώρα εδώ το συμβόλαιό της βρίσκεται σε κανονική, κανονικότατη ισχύ”, αποκαλύπτει στο TLIFE υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1 και σπεύδει να συμπληρώσει:

“Για να μπορέσει η Ναταλία να προχωρήσει σε ένα νέο βήμα, σε ένα βήμα μακριά από τον ΑΝΤ1, θα πρέπει πρώτα να έχει κάνει μαζί μας κάποιο ραντεβού, να έχουμε συζητήσει εκτενέστερα το τι γίνεται με την συνεργασία μας και να έχουμε καταλήξει πως θέλουμε να την αποδεσμεύσουμε. Διαφορετικά, αν το συμβόλαιο βρίσκεται σε ισχύ, η Ναταλία δεν μπορεί να δώσει τα χέρια με κάποιο άλλο κανάλι”.

-Βέβαια, τα συμβόλαια είναι για να σπάνε και στην τηλεόραση έχει αποδειχθεί αυτό ουκ ολίγες φορές…
-Σίγουρα έχουν υπάρξει συμβόλαια που έχουν σπάσει και έχουν δημιουργηθεί διάφορα παρατράγουδα, όμως, εδώ εμείς μιλάμε για την περίπτωση που τα πάντα λειτουργήσουν κανονικά και όπως λειτουργούν συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αυτό ,λοιπόν, που μπορώ να σε διαβεβαιώσω Νάνσυ, είναι ότι η Ναταλία για την ώρα δεν έχει κάνει κανένα ραντεβού με το κανάλι στο οποίο να μας ζητά να λύσουμε την συνεργασία μας.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!