Ναταλία Γερμανού: Κατακλέψαμε τα “Φιλαράκια” στη νέα μου εκπομπή!

Αποκαλύπτει από που εμπνεύστηκε το κόνσεπτ της νέας της εκπομπής!


Πολυτάλαντη και ετοιμόλογη, η Ναταλία Γερμανού μιλάει για το νεο της talk show στο epsilon, τη σύγκριση με τον πατέρα της, Φρέντυ Γερμανό, kai τη σχέση λατρείας που έχει σήμερα με τη μαμά της.

Από την τελευταία σου συνέντευξη κατάλαβα πως ένας από τους λόγους για τους οποίους αποδέχτηκες την πρόταση του E είναι και οι καλές οικονομικές απολαβές…

Εντάξει, δεν ήταν και θηριώδεις. Ήταν κανονικές. Αυτές που είχα πέρσι και πρόπερσι. Δεν εκτοξεύτηκαν σε ύψη δυσθεώρητα, ούτε αυτός ήταν ο λόγος που πήγα στο Ε. Το κίνητρο ήταν πως οι άνθρωποι με τους οποίους μίλησα με έκαναν να νιώσω ασφαλής. Η πρόταση της εκπομπής που μου έκαναν ήταν πολύ δελεαστική και ωραία, γιατί το concept του Μη Χανόμαστε ήταν δική τους ιδέα. Και πρόκειται για ένα κανάλι ραγδαία αναπτυσσόμενο.

Ένιωσες πως το Η Γερμανού Ξανάρχεται δεν πήρε το χρόνο του για να εδραιωθεί; Πολλές εκπομπές την πρώτη τους χρονιά ψάχνουν τα πατήματά τους και μετά εκτινάσσονται.

Έχω μέσα μου γονίδια τηλεοπτικού ανθρώπου, ξέρω πως η τηλεόραση είναι ένα μέσο που δεν σου κάνει απαραίτητα χάρες. Έτσι, έχω μάθει να μην γκρινιάζω και να μην περιμένω να μου κάνουν χατίρια του τύπου να «σε δοκιμάσουμε και δεύτερη σεζόν, μήπως πας καλύτερα». Μπορεί, αν συνεχιζόταν δεύτερη χρονιά, να πήγαινε καλύτερα, αλλά μπορεί και να μην πήγαινε. Δεν μπορούσα να υποσχεθώ κάτι τέτοιο στο κανάλι.

Η ιδέα του σκηνικού του Μη Χανόμαστε θυμίζει το σετ στα Φιλαράκια.

Αυτό που ζητήσαμε από το σκηνογράφο, τον Μιχάλη Αθανασιάδη, μαζί με το σκηνοθέτη μου, τον Περικλή Ασπρούλια, ήταν μια όσο το δυνατόν πιο πιστή αντιγραφή του σπιτιού της Μόνικα από τα Φιλαράκια, γιατί το πλατό είναι πολύ μικρούτσικο. Δεν θυμίζει, λοιπόν, απλά τα Φιλαράκια, το κατακλέψαμε!

natalia-germanou-people-76-6

Ανέφερες πολλές φορές στην πρεμιέρα τον μπαμπά σου. Νιώθεις πως αυτό που κάνεις φέτος είναι πιο κοντά στο Αλάτι και Πιπέρι;

Στην πρεμιέρα ανέφερα τον μπαμπά μου πολύ, γιατί είχα καλεσμένους δύο ανθρώπους που ήταν φίλοι του και είχαν πολλές φορές φιλοξενηθεί στο Αλάτι και Πιπέρι. Αυτό δεν σημαίνει πως θα το κάνω κάθε φορά.

Σε αγχώνουν τα νούμερα, ειδικά σε ένα πιο μικρό κανάλι;

Σε όποιο κανάλι και να είμαι, είτε είναι το Mega, είτε ένα κανάλι που δεν το μετρά καν η AGB, την ίδια υπευθυνότητα θα δείξω απέναντι στους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, με προσέλαβαν και με πληρώνουν. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερό μου. Βεβαίως ξέρω πως, όταν είσαι σε ένα πιο μικρό κανάλι, δεν μπορείς να κάνεις τα 25άρια και τα 30άρια που πιθανόν να έκανε πέρσι το Η Γερμανού Ξανάρχεται, ειδικά όταν είχα το lead in του The Voice, που έκανε νούμερα απίστευτα. Γι’ αυτό ήμουν προετοιμασμένη. Παρ’ όλα αυτά, αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Ξεκινάω κάτι καινούριο από το μηδέν και το χτίζω πετρούλα πετρούλα από τα θεμέλιά του για να το δω να μεγαλώνει. Κι όταν λέω μεγαλώνει, εννοώ και σε δημοτικότητα, που μετριέται με την αγάπη του κόσμου, και σε νούμερα τηλεθέασης.

Πιστεύεις πως θα έπρεπε να κάνεις περισσότερο promo στην πρεμιέρα;

Πριν την πρεμιέρα έδωσα μια συνέντευξη σε ένα μεγάλο εβδομαδιαίο περιοδικό και θα δώσω κι άλλες. Από την άλλη, τι να κάνεις; Να βγάλω 48άφυλλες αφίσες στο δρόμο σαν να είμαι ο κουμπάρος μου, ο Γιώργος Τσαλίκης (χρησιμοποιώ και την οικογένεια, γιατί αυτή έχω, αυτήν εμπιστεύομαι!). Μπορεί να βοηθούσε λίγο παραπάνω. Αλλά αν ο κόσμος δεν αποφασίσει ότι του αρέσει ένα προϊόν, δεν θα σε δει, ό,τι και να κάνεις.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!