Νανά Καραγιάννη: Οι πιο κρίσιμες ώρες είναι τώρα

Προσπαθούν να δυναμώσουν τον οργανισμό της με θεραπευτική αγωγή και τη χορήγηση ορών.


Η Νανά Καραγιάννη παλεύει στην Εντατική.
Η γνωστή δημοσιογράφος δίνει μάχη για τη ζωή της, μετά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που της δημιούργησε η νευρική ανορεξία. Στο πλευρό της βρίσκονται συνεχώς τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Νανά Καραγιάννη παλεύει στην Εντατική. Η γνωστή δημοσιογράφος δίνει μάχη για τη ζωή της, μετά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που της δημιούργησε η νευρική ανορεξία. Στο πλευρό της βρίσκονται συνεχώς τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η κατάσταση της υγείας της είναι από χθες σταθερή, αλλά πολύ κρίσιμη. Η Νανά Καραγιάννη έχει πολυοργανική ανεπάρκεια και οι γιατροί κρίνουν ότι τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα είναι πολύ σημαντικά για την υγεία της.

Σύμφωνα με την Σπυριδούλα Τριάντου στη Freddo, οι γιατροί θα την έχουν σε καταστολή τουλάχιστον 10 μέρες ακόμα, ενώ προσπαθούν να δυναμώσουν τον οργανισμό της με θεραπευτική αγωγή και τη χορήγηση ορών με κάλιο, σίδηρο και πολυβιταμίνες.

Η Νανά μόλις πριν από δύο εβδομάδες είχε πραγματοποιήσει ραντεβού με άνθρωπο μεγάλου καναλιού ώστε να επιστρέψει στην τηλεόραση και να συμμετάσχει σε πάνελ. Όμως, πρώτα απ’ όλα της επισήμαναν το πρόβλημα της υγείας της και πως θα πρέπει να το δει και να το αντιμετωπίσει με ωριμότητα. Λίγες μέρες μετά, έφυγε για τον Ωρωπό, όπου έκανε τις διακοπές της.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!